Komentāri: Saasinās jautājums, kam vispār pieder vara Rīgas domē?

Komentē 4

Lasu un domāju. Nevaru saprast...smieties vai raudāt. Vai mūsu valdošie ir muļķīši vai tikai iztaisās? Nekas...nekas ja nesaprot paši ...palīdzēs saprast citas sīkas radībiņas... TĀRPIŅIEM būs pilnīgi vienalga cik sazagušies, cik nopļurkstējuši, nopļurgājuši... cik noslienājušies pakalpojuši visādiem oligarhiņiem un citiem gudrīšiem. Tārpiņiem visi garšos. Tārpiņiem būs dzīres. Līs upeņu vīni. Dziedās mušu kori. Gaisā būs smaka. Tā gan, diemžēl, būs. Tādi cilvēki smird pat pēc nāves. Nekas nelīdz. Dzīvo ar smaku. Aiziet ar smaku. Paliek smaka. Pat odam sareibst galva...uz zirgam jāvemj.

20.aprīlis Atbildēt

Smieties vai raudāt ! Nezinu ,nezinu... ,tomēr apzīmējums "valdošie" te neiederas vispār ,jo ,ja jau balso saskaņa un krievu savienība ,tad kur te "valdošie" ? Runa nav par partijām ,jo notiek grupēšanās pēc interešu grupu principa. Kā darbojas interešu grupas Rīgas pārvaldē un kāds ir rezultāts ,redzams pilsētas NESAKOPTĪBAS skatā , haotiskajās celtniecības ainās , ielu un tiltu stāvoklī , pilsēta iedzīvotāju skaita sarukumā , attīstības perspektīvas trūkumā .

20.aprīlis Atbildēt
Linda > arturs.ozols.646f3f380fe9c

Es neesmu naiva. Valdošie ir visi, kas pie varas. Neizlēmība, iniciatīvas trūkums, kūtrums, nevis saimniekošana bet izsaimniekošana. Tur jau tā sāpe, ka pašu bāliņi un tautumeitas piesmējuši savu zemi, nevis bubulis - citādi domājošie... Cik gadus esam neatkarīgi? Protams, laimīgie laiku neskaita... Mīlu savu zemi. Žēl, ka valdošie - nē. Uz katra stūra tam pierādījums, diemžēl. Bet, vai tas ir kas jauns?

20.aprīlis Atbildēt

Kādēļ nevarētu kādu no Līvenu, vai Galicinu pēctečiem...? Vismaz no man tuvu un zināmu dzimtu asinīnīm, bet tas briesmīgais vēlešanu kreņķis, arī jums visiem ietu garām.. Iepriekšējie sevi tika labi parādījuši.. Nebūtu nekādas korupcijas vai interešu konflikti.. Firma kvalitāti garantē..!

20.aprīlis Atbildēt