#12 / 14.01.2023

Nospiedošs iedzīvotāju vairākums to droši vien vēl neizjūt, taču pagājušā gada vidū aizsācies ekonomikas kritums Latvijā šobrīd varētu būt apstājies. Īpaši jāuzteic apstrādes rūpniecības veikums, kas jau pērnā gada novembrī pret 2021. gada novembri spēja panākt pat gana solīdu pieaugumu – par 5,3%.
 
...Raimonds Pauls, vētrainu aplausu aicināts, atkal iznāk uz skatuves, izvelk no kabatas sniegoti baltu mutautiņu, noslauka taustiņus un... aizver klavieru vāku. Viss! Dzintaru koncertzāles velvēs aizskan Maestro tradicionālais atvadu sveiciens „Uz to mums atkal jāiedzer”, muzikanti, trombonus un saksofonus mirdzinādami, ceļas kājās, un mēs – aplaimoti un pateicības pārņemti – arī ejam prom. Tik daudz mums šovakar dots, tik daudz...
 
Ukrainas cīņā pret krievu iebrucējiem kaut tikai emocionāli iesaistītajiem cilvēkiem Latvijā jāpaciešas vēl tikai daži mēneši līdz Ukrainas uzvarai komplektā ar neatspēkojamu pierādījumu astroloģijas un visa gaišredzības pakalpojumu spektra spējām informēt par nākotni.
 
Vērts redzēt, dzirdēt, apmeklēt: Tropa un Kairišs, Vasks un Pelēcis, Dreģe un Pupure, Sirmais un Orubs