#115 / 29.04.2023

Jau vairākus mēnešus pasaules medijos tiek apspriests Ukrainas armijas iespējamais pretuzbrukums. To, ka tāds būs, nenoliedz arī amatpersonas Kijivā, taču nav lielu šaubu, ka līdz šim medijos noplūdušās ziņas par pretuzbrukuma mērķiem ir lielākoties dezinformācija, lai maldinātu Krievijas spēkus par to, kurā vietā un kad viņiem maksimāli jāmobilizē savas aizsardzības līnijas.
 
Speciāli izdienas pensiju jautājumu risināšanai izveidotā darba grupa ir sagatavojusi ziņojumu, kas ietver arī priekšlikumus izdienas pensiju reformai, tomēr pagaidām ar to iepazīties nav iespējams. Esot uzsākts “politisko diskusiju cikls”.
 
Šo sestdien, 29. aprīlī, grupa “Sudden Lights” izlido uz Lielbritāniju, kur ar dziesmu “Aijā” pārstāvēs Latviju 67. starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā. Lai gan tā galvenās norises gaidāmas tikai maija otrajā nedēļā, mūziķiem karstākais laiks sācies jau krietni pirms tikšanas uz Liverpūles skatuves.
 
Lietojot politkorektus vārdus no Satiksmes ministrijas atbilžu krājuma, “neskatoties uz izaicinājumiem, darbs pie “Rail Baltica” projekta īstenošanas turpinās”.