Spontāns ceļojums? Uzzini, kā izskatīties stilīgi arī brīvdienās

Ceļojumi ir brīnišķīgs veids, kā iepazīt pasauli un apskatīt jaunas vietas. Tomēr arī ceļojot mēs vēlamies izskatīties skaisti, moderni un vienlaikus justies patiešām ērti. Apskatīsim, kādus apģērbus ir ieteicams ņemt līdzi ceļojumā, lai tu izskatītos lieliski, justos labi un bez raizēm varētu izbaudīt atvaļinājumu.
29.09.2022. Publicitātes materiāls Abonē digitālo avīzi Neatkariga.lv bez maksas
 
©Publicitātes foto

Ko izvēlēties, braucot uz siltām zemēm?

Ceļojumi uz siltajām zemēm ir lieliski, lai paņemtu līdzi pietiekami daudz apģērba bez jebkādām problēmām. Vasaras kleitas, svārki, plānās blūzes un krekliņi - tie visi noteikti bez problēmām ietilps tavā čemodānā. Vasaras apģērbs ir plāns un viegls, tāpēc parasti mantu krāmēšana nav tik sarežģīta. Tomēr centies izvēlēties praktiskus apģērbus, kas būs piemēroti ceļojuma veidam.

Ja pārsvarā plāno staigāt un izklaidēties pilsētā, tad kleitas noteikti būs jāiekļauj līdzi ņemamo lietu sarakstā. Kleitas ir ērts vasaras apģērbs, kas nav jākombinē ne ar ko citu. Tāpēc kleita ir daudz praktiskāka par svārkiem, jo pie svārkiem nereti ir grūti atrast piemērotu topiņu vai krekliņu. Savukārt vīriešiem noteikti neiztikt bez šortiem. Vīriešu šorti internetā ir pieejami plašā klāstā, tāpēc atrodi sev pašus piemērotākos - gan īsus, gan garākus, kā arī dažādās krāsās un no dažādiem materiāliem. Vīriešu šorti ir klasiska apģērba izvēle, kura būs ideāla gan pilsētai, gan aktīvai atpūtai pie dabas.

Īsu, vidēju vai garu - cik garu kleitu izvēlēties? Īsas un vidējas kleitas būs piemērotas arī aktīvai atpūtai pie dabas, taču ar garu kleitu pārgājienā nebūs tik ērti. Garu kleitu izvēlies tad, ja plānots kāds vakars smalkā restorānā vai jāapmeklē kāda izrāde. Pretējā gadījumā īsas vai vidējas kleitas būs lieliska izvēle karstajam laikam. Turklāt pie kleitām var izcili pieskaņot dažāda tipa apavus - ne tikai smalkas augstpapēžu kurpes. Pie vasaras kleitām droši var vilkt sandales, botes vai brīvā laika apavus. Šāda kombinācija būs gan stilīga, gan ērta.

Kādas drēbes vilkt, dodoties uz vēsām zemēm?

Ja dodies ceļojumā uz vēsāku vietu, tad kofera krāmēšana nebūs tik vienkārša. Vasaras apģērbu var viegli un ērti salikt koferī, taču ziemas džemperi aizņem vairāk vietu, kā arī tie ir daudz smagāki. Principā ir ieteicams izvēlēties vairākus vienkāršus topiņus vai krekliņus, ko pavilkt zem džempera, un tad attiecīgi - pāris džemperus vai jakas. Bez kārtīgiem ziemas zābakiem arī neiztikt, jo nepiemērotos apavos būs ne tikai nepraktiski, bet arī kopskats nebūs tas labākais.

Ja čemodānā nepietiek vietas visam apģērbam, tad pacenties lidojuma laikā uzvilkt pašu lielāko un smagāko apģērbu kārtu, jo tā nebūs jāiepako. Ja arī tas nepalīdz, tad pamazām atsakies no kaut kā ne tik ļoti vajadzīga, un atceries, ka ļoti daudz ko ir iespējams nopirkt uz vietas. Nebūs gan praktiski pirkt jaunus ziemas zābakus, braucot uz dārgu valsti, taču kādu jaku vai krekliņu nopirkt var vienmēr. Tas būs praktiski, kā arī tas būs lielisks suvenīrs.

Publicitātes foto

Ja dodies ceļojumā uz ilgāku laiku, tad noteikti neaizmirsti, ka drēbes var izmazgāt veļasmašīnā, tāpēc nav nepieciešams paņemt līdzi pilnīgi visus savus apģērbus. Braucot uz vēsām vietām ir svarīgi, lai būtu silti un laikapstākļiem piemēroti apģērbi. Ja tādi būs, tad tu arī izskatīsies stilīgi. Savukārt laikapstākļiem nepiemērots apģērbs noteikti piesaistīs skatienus un neatstās to labāko iespaidu, kā arī tas tev liegs pilnvērtīgi izbaudīt brīvdienas. Tāpēc vienmēr pārliecinies, ka tavi paņemtie apģērbi būs piemēroti vietējiem laikapstākļiem.

REKLĀMAS MATERIĀLS

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā