Eksplozija Neatkarīgās satura apjomā un daudzveidībā

No 1. decembra portāls nra.lv sveicina savus lasītājus jaunā vizuālā veidolā! Šajā maģiskajā pirmssvētku un Ziemassvētku brīnuma gaidīšanas laikā mēs esam ļāvušies pārvērtībām, lai kļūtu vēl atvērtāki un pieejamāki saviem lasītājiem.
©Neatkarīgā

No šodienas mēs esam vienkāršāk atrodami, vieglāk uztverami, labāk saprotami, vizuāli mūsdienīgi un, kas būtiski, turpmāk būsim arī saturā daudzveidīgāki.

Mūsu galvenā uzmanība un akcents paliks nemainīgs - tas joprojām tiks likts uz mūsu valsts politisko, sociālo un ekonomisko procesu izpēti un analīzi, kā arī to mijiedarbību valstu attiecībās. Bet tiem līdzās kā vienlīdz nozīmīgas mēs savā saturā integrēsim arī jaunas un saturiski aizraujošas sadaļas, lai uzrunātu arī to sabiedrības daļu, kas interesējas par dzīvesstilu tā visplašākajā izpratnē. Sadarbojoties ar profesionālākajiem savas nozares pārstāvjiem, mēs sekosim jaunākajiem visa veida kultūras un izklaides pasākumiem un norisēm ne tikai mūsu valstī, bet arī citviet pasaulē, mēs lasīsim, analizēsim un vērtēsim jaunākās grāmatas, mēs informēsim par “karstākajām” modes un stila tendencēm, mēs atklāsim inovatīvākos skaistumkopšanas un estētiskās medicīnas noslēpumus, mēs lūkosimies zvaigžņu kartē un pētīsim astroloģiskās prognozes, bet ar ezotērikas palīdzību mēģināsim plašāk izzināt pasauli un izprast lietu kārtību tajā.

Un to visu mēs darīsim ar lielu aizrautību un atbildību pret saviem lasītājiem,

lai ar atspoguļoto tēmu un pausto viedokļu dažādību un daudzumu sniegtu visplašāko, vissaistošāko un visprofesionālāko informāciju.

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā