Pavasara modes tendences vīriešiem - ko izvēlēties

Iestājoties pavasarim, ikviens vēlas savā garderobē ienest jaunas tendences un atplaukt reizē ar pavasari. Jauns, pavasarīgs apģērbs vai brīvāki apavi ir tas, kas var atsvaidzināt ikviena vīrieša garderobi. Bieži vien tiek akcentēta sieviešu garderobe un modes tendences, aizmirstot par vīriešiem, bet arī vīrieši vēlas izskatīties stilīgi un modes tendencēm atbilstoši.
18.04.2023. Publicitātes materiāls Abonē digitālo avīzi Neatkariga.lv bez maksas
 
©Publicitātes foto

Biezos džemperus, mēteļus un ziemas apavus pavasarī var ielikt skapī un skatīties uz plānākām drēbēm un pavasarīgākiem apaviem, piemēram, apaviem no ražotāja Vans vai vīriešu ādas apaviem, kas saskan ar Jūsu stilu un apģērbu.

Akcenti koptēlā

Lai atsvaidzinātu koptēlu un padarītu to pamanāmāku, ir jāpadomā par akcentiem. 2023. gads vīriešu garderobē “ienāk” ar oranžas krāsas akcentiem, piemēram, oranža šalle vai zeķes, ko saskaņot ar bēšu vai zaļu krāsu, padarot jūsu tēlu patiešām pavasarīgu un dzīvelīgu.

Iespējams, ka jūsu garderobē jau ir cepures ar nagu, tad pavasaris ir īsts laiks, lai izvilktu šīs cepures no skapja un liktu galvā. Cepures ar nagu ir klasiska vērtība, ko patiesība ir ieteicams allaž turēt pa rokai. Cepures krāsu varat saskaņot ar apģērbu vai apaviem, ja vēlaties radīt harmonisku koptēlu.

Klasiskas vērtības

Ādas vai beisbola, kotedžas stila jaka, kas ir ieturēta vienkāršā stilā vai ar kādiem akcentiem, būs nepieciešama vēsākām pavasara dienām vai vakariem. Piemēram, varat ādas jaku izvēlēties tumši vai gaiši brūnu un kombinēt to ar zaļas krāsas biksēm. Šādas klasiskas jakas ir jāiekļauj ne tikai pavasara, bet arī vasaras garderobē. Varat variēt ar krāsām, bet būt droši, ka ādas jaka vai kotedžas stila jaka ir stilīga un piestāvēs katram no jums.

Turpinot par klasiskām vērtībām varat iegādāties arī klasiska stila mēteli, žaketi, bet iegādāties tos pārbaudītā un kvalitatīvā veikalā, lai apģērbs ne tikai lieliski izskatītos, bet arī ilgi kalpotu.

Lina apģērbs dažādās krāsās - krekls, bikses, varbūt pat uzvalks, ir tās apģērba detaļas, ko varat iegādāties ar domu, ka varēsiet vilkt ne tikai siltā pavasarī, bet arī tveicīgā vasarā, jo lins ir apģērbs, kas vasarā patīkami veldzē un atdzesē. Ne tikai lina, bet arī kokvilnas apģērbs ir elpojošs un brīvs.

Ziemas un rudens sezonā visbiežāk tiek izvēlēts apģērbs tumšās krāsās un toņos, tāpēc pavasarī un vasarā varat iekļaut savā garderobē gaišas krāsas apģērbu.

Apavu izvēle

Sausās un siltās pavasara un vasaras dienās varat dot priekšroku auduma apaviem, ko kombinēt ar viegla auduma šortiem vai biksēm. Auduma apavus varat vilkt gan ikdienā, gan brīvdienās dodoties pastaigā gar pludmali.

Publicitātes foto

Ja Jums ikdienā nav jāģērbjas klasiskā un ieturētā stilā, tad varat iekļaut garderobē Vans stila apavus, kas ir ērti un sportiski.

Tomēr, ja ikdienā ir jāģērbjas klasiskās drēbēs, tad izvēlaties ādas apavus vīriešiem, kuri ir pieejami ļoti dažādos modeļos un toņos.

Interneta veikalā 220.lv varat iegādāties pavasarīgus apavus un apģērbu, ko varat nēsāt gan darba dienās, gan brīvdienās un atpūtas brīžos. E- veikals 220.lv piedāvā saviem pircējiem apģērbu un apavus plašā jo plašā izvēlē. Ja Jums ir zināmi konkrēti apģērbu zīmoli, ko vēlaties iegādāties, tad ierakstiet preci, ko vēlaties meklētājā un Jums tiks parādītas nepieciešamās preces.

Interneta veikalā 220.lv ir ne tikai ātrs un produktīvs meklētājs, bet ātra piegāde vai iespēja saņemt preci veikalā uz vietas. Atrodiet sev piemērotu pavasara apģērbu e- veikalā 220.lv un baudiet skaistās, saulainās dienas!

* * * * * * *

Apmaksāta publikācija

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā