Komentāri: Neatkarīgās diskusiju raidījums: Kariņa valdība sevi izsmēlusi - lai dzīvo valdība

Komentē 2

«Egils Levits ir kā spoža zvaigzne. Spīdums, kas šai zvaigznei piemīt, ceļas no dziļas inteliģences, no izcilas izpratnes par Latvijas vietu un lomu Eiropas un pasaules kontekstā. Latvijai ir ļoti nepieciešama zvaigzne, kas apspīd mūsu valsts tumšos beztiesiskos kaktus. Viņš spēj visus putnus, kam nošļukuši knābji, ar savu lielo ticību Latvijas valstij un latviešu nācijai atkalt celt spārnos».

/Māra Zālīte/

15.jūnijs 2023 Atbildēt

Viņai pat nekad nav bijis ko smelt, jo nav bijuši kādi ekonomiskie mērķi, ne sapratnes ekonomikā, tik rusofobiska paranoja. Vēl vairāk, ne tikai Kariņam jāatstāj Valdība, bet tā jāatstāj JV un NA, kura Kariņa nejēdzības ir visu laiku atbalstījusi.

ST tarifi ne tikai bija jāatceļ, bet tur vēl bija jāstrādā prokuratūrai un KNAB - jauns korupcijas veids, kad bez pamatojuma monopolists ceļ cenas un caur valsts uzraugošām institūcijām tiek finansētas pozīcijas partijas. Rinkēvičs ko pārstāv, ja kļūstot par ĀM paziņoja, ka viņa prioritāte būs sex minoritātes? Jaunās Valdības galvenai prioritātei ir jābūt ekonomikai un tai atbilstošs premjers un ministri, bet okupācijas pelnītāji ir jāliek cietumā, lai kas arī viņi nebūtu un kādus amatus neieņemtu.

18.augusts 2023 Atbildēt