Neatkarīgā iesaka: kultūras pasākumi Lieldienās, apmeklējami bez maksas

Priecīgas Lieldienas!

3.lapa

Lieldienu svinēšana Strenčos

F64

Mazi un lieli Lieldienu svinētāji svētdien, 9. aprīlī, plkst. 12.00 aicināti pulcēties pie Strenču Kultūras centra, lai noskatītos uzvedumu “Pasaka par vardulēnu Hugo”.

Pasaka, kuras autore ir valmieriete Elīna Krastiņa, papildināta ar dziesmiņām, kas rosina mazos skatītājus domāt par to, vai ir labi sarunāties ar svešiniekiem, mānīties, slinkot un ņemt sev nepiederošas lietas.

Pasaku ierunājis aktieris Ainārs Ančevskis (attēlā).

Lomās: Uģis Točs, Mariuss Grencis, Daina Dzvinko, Evija Dzvinko. Skaņas apstrāde - Kristaps Krievkalns. Tērpi un scenogrāfija - Jolanta Rone.

Uzvedums stāsta par vardulēnu Hugo, kurš bija slinks un nevēlējās darīt to, ko dara citas vardes. Viņš iepazīstas ar viltīgo ūdensžurku Bono, kas izmanto vardulēnu savtīgiem nolūkiem un liek viņam Bono vietā ievākt sev krājumus ziemai no zaķa Garauša sakņu lauka.

Pēc izrādes varēs iegūt savā īpašumā bērnu grāmatu par vardulēnu Hugo. Organizatori sola arī jaukas dziesmiņas Strenču bērnu ansambļa “Notiņas” izpildījumā, radošu darbošanos kopā ar Strenču Kultūras centra mākslinieku Dolfu Gregoru Pavāru un Lieldienu našķus un kārumus.

Lai visiem jautri un krāsaini svētki!

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā

 
Turpinājumu lasi nākamajā lapā