Neatkarīgā iesaka: TOP 10 notikumi kultūrā no 22. līdz 28. aprīlim

Vērts redzēt, dzirdēt, apmeklēt: Kaufelds un Silakaktiņš, Sudraba un Botmane, Vāne un Mennika

Par ilgām, par mīlestību, par dzīvotprieku

Publicitātes foto

Sestdien un svētdien, 22. un 23. aprīlī, Dailes teātrī uz jaunu koncertprogrammu “No tīra gaisa” aicina izcilā Dailes teātra aktrise Olga Dreģe, kura 1. martā nosvinēja savu 85. dzimšanas dienu.

Koncertprogrammā kopā ar jubilāri uz skatuves būs gan viņas ilggadējā kolēģe un draudzene Lidija Pupure, gan četri Olgas Dreģes skatuves mūžā klātesoši dziedoši aktieri - Artis Robežnieks, Gints Grāvelis, Aldis Siliņš un jaunais Dailes teātra kolēģis Klāvs Kristaps Košins.

Koncertprogrammu caurvij Broņislavas Martuževas un Ārijas Elksnes dzeja, Jāņa Lūsēna, Zigmara Liepiņa, Imanta Kalniņa, Uģa Prauliņa, Raimonda Paula un Mārtiņa Brauna dziesmas, kas kopā izskan stāstā par aktrises mūžu. Par ilgām, par mīlestību, par spītību un spēku, bet galvenais - par dzīvotprieku.

Koncertuzveduma muzikālais vadītājs - Juris Vaivods, režisors - Gundars Silakaktiņš, koncerta vizuālā tēla autore - Jurate Silakaktiņa, gaismu māksliniece - Māra Vaļikova, video mākslinieks - Andrjus Jaņuns, vokālā pedagoģe - Ilze Dzenīte.

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā

 
Turpinājumu lasi nākamajā lapā