Kultūras pasākumi līdz 19. maijam, apmeklējami bez maksas

Vērts apmeklēt

Mātes dienas festivāls

Publicitātes foto

Par godu Mātes dienai sestdien, 13. maijā, Rīgā, kultūras un izklaides centrā “Hanzas perons” vecāku organizācija “Mammamuntetiem.lv” rīko Mātes dienas festivālu - atpūtas un iedvesmas pasākumu, ko māmiņas no visas Latvijas un neatkarīgi no vecuma var apmeklēt bez maksas.

Mātes dienas festivāls ir īpaši mammām veidota svētku diena, kur baudīt koncertu, atpūsties, pašizglītoties, gūt iedvesmu, klausoties lekcijas, kā arī iesaistīties dažnedažādās citās aktivitātēs, kas palīdz atjaunot ikdienas darbos izsīkušo enerģiju.

“Galvenās aktivitāšu zonas pasākumā būs: klausos, izbaudu, mācos un relaksējos. Tas nozīmē, ka ikviena mamma varēs izvēlēties sev piemērotāko - kādai varbūt gribas apgūt ko jaunu, vēl kādai paklausīties koncertu vai lekcijas, bet varbūt kāda mamma sen alkst vienkārši pasēdēt ar citām mammām un… nedarīt pilnīgi neko,” par pasākumā plānoto stāsta tā rīkotāja, vecāku organizācijas “Mammamuntetiem.lv” vadītāja Inga Akmentiņa-Smildziņa.

Pasākuma programma solās būt bagātīga - gaidāmas iedvesmas lekcijas, kurās, piemēram, pašizaugsmes koučs Dana Gulbe stāstīs, kā mammai tikt vaļā no kontrolfrīka sevī, un attiecību speciāliste, psiholoģe Kristīne Balode - par atļaušanos būt atklātai un… nepareizai. Praktisko padomu nodarbībās varēs apgūt knifiņus kafijas un burgeru gatavošanā, zināšanas par ikdienas grimu, stilu un citiem tematiem. Atpūtas zonā varēs piedzīvot roku masāžu, bez maksas uzposties “ātrajā skaistumkopšanas salonā” un piedalīties degustācijās.

Koncertā uzstāsies Ance Krauze (attēlā), Olga Rajecka un Rihards Lepers, un dienas garumā darbosies arī brīvdabas kafejnīcas blakus “Hanzas peronam”. Un vēl - pirmās 500 apmeklētājas dāvanā saņems gardumu komplektu.

Mātes dienas festivāls ir apmeklējams bez maksas, vairāk informācijas par pasākumu var uzzināt www.matesdiena.lv.

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā

 
Turpinājumu lasi nākamajā lapā