Skūpstīšanās ir ļoti intīma māksla, tā ir skaista un valdzinoša priekšspēle kaislīgai naktij vai ikdienišķa bauda savienojot divus mīļotos. Saderīga skūpstīšanās nav vienmēr sastopama pat starp ilggadējiem partneriem.

Vienam skūpsti ir vien ieilgušas bučas versija, kamēr citiem ir prasmes un dotības skūpstu veikt nebeidzami akrobātiski un valdzinoši, savienojoties ar partneri un dodot savstarpējas pilnības, savienības un saplūšanas pilnību.

Foto: Depositphotos

Dažu zodiaku cilvēkiem tas notiek pavisam dabiski, kamēr citiem vajag censties un pielāgoties. Astroloģija jau sen ir zinājusi, ka dažas noteiktas zodiaka zīmes ir apveltītas ar unikālu skūpstīšanās nojautu, padarot šā procesa pieredzi patiesi maģisku arī savam partnerim. Kuri ir visizcilākie skūpstītāji? Un kuriem tomēr atliek vien bučas ar īsāku vai ilgāku versiju?

Foto: Depositphotos

Lauva: drosmīgais un kaislīgais

Lauvas ir pazīstamas ar savu drosmīgo un pārliecināto raksturu, un šī pārliecība izpaužas viņu skūpstīšanās spējās. Lauvas zodiaka cilvēka skūpsts ir kaislīgs, drosmīgs un atstāj paliekošu iespaidu.

Viņu pašpārliecinātā izturēšanās padara katru skūpstu par piedzīvojumu, kas piepildīts ar uguni un vēlmi, liekot partneriem vēlēties jau atkal un atkal izjust šo elektrizējošo pieskārienu. Lauvas zodiaka cilvēki ir apveltīti ar godkāri, ambīcijām un mērķtiecību salīdzinājumā ar citām zodiaka zīmēm.

Tāpēc tiek uzskatīts, ka šie cilvēki ir kaislīgi un uzticami skūpstītāji. Tieši viņu daba padara viņus par majestātiskām būtnēm, kad runa ir par mīlestību. Turklāt šī spēja tiek nodēvēta par mistisku un nav izskaidrojama.

Lauva ieplāno savu laiku, dodas ceļā un cenšas, lai iepriecinātu savu partneri un kā gan to paveikt vēl labāk, ja ne ar skūpstīšanu.

Un tālāk sekojošu pavedināšanu. Klusībā sevī iekšēji Lauvas paši lepojas ar savām mīlēšanās spējām, arī ar to, kā viņi skūpstās. Viņi vēlas, lai viņu skūpsts būtu tik izsmalcināts, ka dzejnieki par to rakstīs dzeju.

Foto: Depositphotos

Skorpions: intensīvais mīļākais

Skorpioni ir pazīstami ar savu intensīvo un kaislīgo raksturu, un šī intensitāte attiecas arī uz viņu skūpstīšanās prasmi. Kad Skorpions vēlas skūpstīt, esiet gatavs piedzīvojumam, kas nav nekas mazāk, kā prātu satraucošs un savā lieliskajā veidā - satriecošs. Viņu magnētiskais šarms un spēja sazināties ar savu partneri dziļā emocionālā līmenī padara katru skūpstu neaizmirstamu.

Skorpiona zodiaka cilvēki labprāt nekad neizdara pirmo soli, jo vēlas, lai otrs cilvēks būtu tas, kurš viņus skūpstītu. Ja jūs viņus noskūpstīsiet pirmā, tie jums šķitīs iekārojami un neatvairāmi, un tas ir tieši viss tas, ko Skorpions vēlas un kā viņš iekārotu sevi tikt redzēts un dēvēts. Un tad, kad jau esat skaidri norādījusi, ka vēlaties tieši konkrēti izvēlēto Skorpionu, tad viņa sirds atveras un viņš sāk jūs iepriecināt.

Viņu skūpsti ir maigi un liegi, vienlaikus uzstājīgi un kaislīgi. Un tad jau viss, tā ir kombinācija, ar ko nekad nevarēs iegūt pietiekami daudz. Skorpioni bieži tiek kritizēti par to, ka viņi ir pārāk intensīvi, tāpēc sagaidiet, ka viņi izrādīs tādu pašu degsmi, kad runa ir par mīlestību un seksu.

Foto: Depositphotos

Vēzis: maigā sirds

Vēži var būt pazīstami ar savu emocionālo dziļumu, un šī viņu īpašība tieši tikpat skaidri iekļaujas viņu skūpstīšanās stilā. Vēža zodiaka cilvēka skūpsts ir maigs, juteklisks un pilns ar patiesām emocijām. Šīm personām ir unikāla spēja ar skūpstiem izveidot intīmu saikni, padarot katru mirkli īpašu savam partnerim.

Kad Vēzis skūpsta mīļoto, viņš noteikti satricina partnera pasauli un ar katru elpas vilcienu vairo iemīlēšanos. Tā kā viņi ir pavedināšanas un partneru noturēšanas meistari, tieši Vēzis ir tā zodiaka zīme, kura labāk skūpstās.

Jau viņu vilinošā daba vien ir tāda, ka partneris turpinās prasīt vairāk un vairāk Vēža siltuma, satvēriena un intensitātes dēļ. Turklāt Vēža zodiaka vīriešiem un arī vienlīdz sievietēm ir silta izturēšanās, kas liek un ļauj citiem viņus iemīlēt viegli. Un ne tikai tas - tie ir saistīti ar mīlestību un ģimeni, un viņi tic ilgstošai mīlestībai.

Tāpēc jebkura mīlestības darbība, vai tas būtu skūpsts vai apskāviens, ir tik ļoti jūtu pilna Vēža zodiaka cilvēkiem, ka viņiem ir gandrīz neiespējami pretoties. Tādējādi Vēža skūpsts noteikti liks ikvienam aizplūst laimē no emocijām un raudāt sajūsmas asaras.

Foto: Depositphotos

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv