“ES ZINU skaistuma un slaiduma noteikumus,” apgalvo Dr. Med. Jana Janovska un aicina ikvienu pievienoties viņas pirmajam slaiduma maratonam © Publicitātes foto

“Jūsu veselība vienmēr būs mana prioritāte,” ar šādu devīzi uz ekskluzīvu zināšanu autormaratonu “The Art of Healthy Ageing” aicina pazīstamā dermatoloģe un preventīvās medicīnas ārste (“Anti Aging Institute”), Rīgas Stradiņa universitātes lektore un zinātniskā pētniece Dr. Med. Jana Janovska (attēlā).

Maratonam, kas ilgs 21 dienu - no 29. maija līdz 19. jūnijam - aicinātas pieteikties ne tikai sievietes, bet arī vīrieši, kuri vēlas beidzot tikt vaļā no liekajiem kilogramiem un centimetriem, un atbrīvoties no tādiem simptomiem kā vēdera pūšanās, celulīts un tūska, vājums, apātija un enerģijas zudums, ādas veselības problēmas, izsitumi uz sejas, emocionālā labilitāte, migrēna.

“Es zinu skaistuma un slaiduma noteikumus - ne tikai pēc šķīvja principa, bet arī pēc hormonālajām svārstībām un cikla fāzēm. Šis zināšanu maratons būs balstīts uz pretiekaisuma diētas tipiem, ar vērtīgiem padomiem un garantētiem rezultātiem. Maratons ilgs trīs nedēļas un tā laikā jūs izjutīsiet gan enerģijas pieplūdumu, gan apātiskus brīžus, bet tas ir tikai ceļš. Ceļa galā būs rezultāts - veselība un skaistums,” saka daktere Jana Janovska, kura šādu slaiduma maratonu rīko pirmo reizi un tās dalībnieku veselības labā sola “maksimāli pārcensties”.

Daktere ir rūpīgi izpētījusi, izstrādājusi un pusgada garumā testējusi šo metodi, kas palīdz veselīgi samazināt ķermeņa aprises, iemāca ēst pareizi, nebadojoties. Un viņa sola, ka maratona beigās tās dalībnieku vidukļa apkārtmēram vajadzētu samazināties par 3-5 centimetriem. Maratona dalībniekiem būs iespēja uzzināt arī, kā noturēt iegūto rezultātu, atrisināt neskaidros jautājumus, kas saistīti ar lieko svaru, tūskainību, akni, iegūt padziļinātas zināšanas par analīzēm un pašiem orientēties vispārējās veselības pārbaudēs jeb “chek up” programmās. Maratona laikā tiks runāts arī par libido un seksu, būs ekskluzīvi “live” - gan ar Janu Janovsku, gan ar psihologu (par kompulsīvu, stresa ēšanu). Būs joga, būs fitness un būs pārsteigumi.

“Šī metode strādā perfekti, un es plānoju to patentēt kā Dakteres Janas autormetodi,” piebilst Dr. Med. Jana Janovska.

Pieraksts uz maratonu (EUR 120): dakteres Janas Janovskas IG: @drjanajanovska.

“ŠĪ METODE strādā perfekti, esmu pusgada garumā to testējusi,” saka Dr. Med. Jana Janovska / Publicitātes foto

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv