Komentāri: No Igaunijas un Lietuvas attīstībā atpaliekam par desmitgadi! Kāpēc?

Komentē 4

Tam nav nekāda sakara ar nodokļiem un algām. TAM visam ir sakars ar to ,ka Latvija ir bijusi lielākā Krievijai pakaļā līdēja. Atšķirībā no Igaunijas un Lietuvas kurai ir savas vērtības un mugurkauls. Latvijas Valdībai tāds nav!

12.februāris 2023 Atbildēt

Latvieši ir vairāk pārkrievoti, nekā lietuvieši un igauņi. Grūti iedomāties, ka Lietuvā vai Igaunijā tik daudzi nobalsotu par prokremliskājām partijām ZZS, LPV vai Stabilitātei!

12.februāris 2023 Atbildēt

Tāpēc ka Latvijā uz nepilniem 2 miljoniem iedzīvotājiem ir pārāk liels ierēdņu skaits...kā arī viens otram radinieks akciju sabiedrībās un valts pārvaldē...tā lūk!

12.februāris 2023 Atbildēt

Taisnība, mūsu elite visu laiku ir līdusi austrumu kaimiņam, kur saule neiespīd. Bet Putina kungs teica, ka paši visu kraus. Tātad paši. Tas "tranzīta pups" izsusēja, karam ir tikai blakusefekts. "Tilts" starp austrumiem un rietumiem "nobruka". Banku "lielvalsti" likvidēja konkurenti, saucot cīņā pret naudas atmazgāšanu. Trešais attīstības "valis", ko solīja Godmaņa kungs, tūrisms, nodokļus nemaksā. To pierādīja covida periods, kad tūrisms un krogi nebija, bet nodokļu ieņēmumi nekritās.

Nez kamdēļ neviens nemin OIK! Vai tiešām visiem "morda v puhu"? Mums ir dārgākā elektrība. Un kāds grib, lai ar tādām izmaksām ejam garām kaimiņiem!!!

Kāds naivums.

13.februāris 2023 Atbildēt