Komentāri: Latvija nogāzusies konkurētspējā – liecina starptautiskais reitings

Komentē 5

"...ja vien tautsaimniecības procesi valstī attīstās vēlamajā virzienā un pietiekami ātri, lai tas radītu sajūtas par labklājības pieaugumu." Nacionālais attīstības plāns "Latvija 2030" joprojām aktuāls? Neatgādinās mums marksists Apinis par "Latvija 2030" minēto konkrēto virzienu un sasniedzamajiem labklājības parametriem ( ne jau viens atalgojums to izteic).

7.jūlijs 2023 Atbildēt

Latvijas konkurētspēja nogāzusies ! Tas noticis Levita - Kariņa tandēma pārvaldības gados ! Redzamais tv raidījumos un dzirdamais Saeimas debatēs liecina ,ka latviešu politiskajam partijām konkurētspēja pasaules tirgos un valsts izaugsme ir tikai pirmsvēlēšanu saukļi kuru īstenošanai trūkst organizatorisko spēju un gribas .Dzīvojam nepārtraukta savstarpēja kašķa apstākļos . Nav skaidrs kādu nozaru darbība varētu nodrošināt izaugsmes masu , labklājības pieaugumu visiem , bet jo īpaši , lielajam maznodrošināto skaitam .

7.jūlijs 2023 Atbildēt

Ir skaidri zināms - ja nevar visus galus noslēpt ūdenī ( tiltos), tad vajag ierakt zemē (ceļos). Gan jau kādreiz Valsts kontrole noskaidros - cik par ko kārtējo reizi pārmaksāts.

7.jūlijs 2023 Atbildēt

Latvijas problēma ir nevis izglītības sistēma, bet atpalikusi un stagnējoša politiskā elite. Kamēr viņa netiks nomainīta, tikmēr nekas labāks šeit nebūs.

7.jūlijs 2023 Atbildēt

Latvijas problēma ir pamatīga pārkrievošanās, vismaz, ja salīdzina ar Lietuvu un Igauniju.

10.jūlijs 2023 Atbildēt