Komentāri: Vai Latvija kalpo par barotni Krievijas “kara mašīnai”?

Komentē 6

Visu cieņu prezidentam, bet viņa teiktais, ka " Tas neko nemainīs, ja Latvija beigs tirgoties ar krieviju" IR PILNĪGS BĒRNU DĀRZA LĪMENIS. Vai tiešām Latvija ir pakaļu laizītāji krievijai? Latviešu izsūta uz Sibīriju, sievietes izvaroja un bērnus nogalināja. Latviešiem tik un tā pēc tā vis patīk krievijas anālā atvere. Nožēlojami. Visas saites ar krieviju bija jāizbeidz 91 gadā. Nožēlojams ir ikviens indivīds kurš jūt cieņu un pietāti pret krieviju. Mana vectēva vecākus nogalināja okupanti ar izgrieztām acīm un mēlēm. Viņš atrada savus vecākus no skolas kad viņam bija 8 gadi...Sakiet man, kas ir mainījies no 2 pasaules kara. Ne krievam ne latvietim, šķietami nekas nav mainījies. Krievi turpina okupēt un latvietis laizīt anāles krievijai. Kā jau teicu, Prezidenta teiktas par to, ka tas neko nemainīs karā, ja mazā Latvija viena beigs to darīt ir nožēlojami.....

6.decembris 2023 Atbildēt

Par ko tāds satraukums? Kam Kreivija patīk tas ar to tirgojas. Kam Krievija nepatīk tas var netirgoties.

6.decembris 2023 Atbildēt

Raksta virsraksts "Vai Latvija kalpo par barotni Krievijas “kara mašīnai”? " neprecīzs, pat maldinošs, jo faktiski virsrakstam bija jāskan šādi - Latvijas vara kalpo Krievijas “kara mašīnai”!" . Ne vairāk un ne mazāk, jo Latvijas varai nav problēmu šo nodarbi pārtraukt kaut rīt. Vai Kremļa aģenti Latvijas varā visu kontrolē? - ar tāds varētu būt šī raksta virsraksts.

6.decembris 2023 Atbildēt

Pabriks: Tranzīts ir jāaptur un jārāda piemērs citām valstīm 07:45

Somi spēja aizslēgt robežu ar Krieviju pāris dienās, Latvijas valdības kavēšanās aizliegt Krievijas graudu tranzītu ar atrunām par kopīgu ES politiku un āfrikas bada cietējiem ir nepareiza un tai par iemeslu ir vēlme pelnīt. Tranzīts ir jāaptur un jārāda piemērs citām valstīm.

6.decembris 2023 Atbildēt

Un Latvijas valdiba nevar pati neko aizliegt, jo visu kontrole ES.

6.decembris 2023 Atbildēt

Visu cieņu liliputinam. Viņa nopirktie "šrēderīši" savu melno darbu dara, ne tikai Latvijā.

Ar Ukrainu liliputinam gan iznāca misēklis, laikam lielāko daļu naudas, kas bija paredzēta ukraiņu nopirkšanai tomēr nozaga. Tāpēc izpalika parāde Kijevā.

Savicka kunga pēkšņā augšāmcelšanās bija signāls visiem, kam "морда в пуху", ka visi diedziņi tiek stingri turēti un kontrolēti. Ka par visu būs jāatstrādā. Savicka kungs savu maizīti godam nopelna. Tāpēc jau mums ir OIK, divi gāzes jauni TEC, bet nav sava kabeļa uz lētās elektr. zemi Skandināviju un daudz kas cits nav ....

Laikam tikai melu detektors ar ASV operatoriem ko var līdzēt. Visiem varas struktūrās, no ierindas policista lidz ministriem ieskaitot, prokuroriem, tiesnešiem, KNAB un drošibas policijai un visiem pārējiem. Tikai nav mums tāda Hērakla, kas to spētu dabūt gatavu.

6.decembris 2023 Atbildēt