Komentāri: Naudas nākamā gada budžetā būtu pārpārēm, ja Kariņš to nebūtu izšķērdējis lidojumos

Komentē 6

Ikreiz, kad vienā, vai citā veidā piečakarēju sievu, man jārēķinās ar viena, vai cita veida zaudējumiem. Šie, čakarēdami visu tautu un noliedami Valsti, var rēķināties vien ar algas paaugstinājumu ik gadus.

9.decembris 2023 Atbildēt

Atpi.aties no Kariņa visu valsts premjeri tā dara ,ja nav premjera ,un prezidenta personiojamās lidmašinas ,visu šo putru ceļ tikai rusfašistu nopirktie žurnaļugas ,jo tas viņu maizes devējs ,kremļa UTE,ļoti baidas ,ka kariņš būs NATO vaditājs ,tā vien melu straumes plūst.....

9.decembris 2023 Atbildēt

Hi hi, kāds BAIDĀS no Kariņa? Nekā smieklīgāka sen nav dzirdēts :)))))) starp citu, bija skaidrojums, ka no NATO vadītāja amata ieņēmēja nekas nav atkarīgs, tādā gadījumā Kariņš varētu tur mierīgi sēdēt, lai gan, zinot viņa "talantus", viņš spētu visu sabojāt pat tādā amatā, kur nekas nav jādara un kur no viņa nekas nav atkarīgs.....

9.decembris 2023 Atbildēt

Jau pats fakts ka pozīcija pilnībā ignorē opozīcijas priekšlikumus, parāda, ka budžetam nav nekāda sakara ar valsts attīstību un iedzīvotāju labklājību. Ja budžeta pieņemšanas mērķis būtu valsts attīstība, tad starp abām pusēm notiktu konstruktīvs dialogs, bet šobrīd tās ir tikai politiskas spēlītes, ar ko arī varam sevi apsveikt. Nopietni onkuļi bišķi izklaidējās, bet tā putra būs jāstrebj mums, savu labumu viņi tur iebalsoja, bet par pārējiem viņiem nav daļas.

9.decembris 2023 Atbildēt

Ir tomēr laiks to Kariņu likt cietumā! Cik Latvijā vēl palikuši tādi cilvēki, kuri labprāt maksā nodokļus, redzot kā viens zīmulis miljonus notriec totālā bezjēgā?

9.decembris 2023 Atbildēt

Ja sunim nav ko darīt, tas laiza pautus. Opozīcijai vienīgā problēma, kā iekost Kariņam. Viņš bija par premjeru kovida laikā, kad lidojumi praktiski nenotika.

9.decembris 2023 Atbildēt