Sestdiena, 18.maijs

redeem Ēriks, Inese, Inesis

arrow_right_alt Sports \ Hokejs

Rautakallio: ''Ar katru trešdaļu spēlējām arvien labāk''

Vakar uzvaru Kontinentālās hokeja līgas regulārās sezonas spēlē guva Rīgas ''Dinamo'', kas viesos ar 5:3 apspēlēja Popradas ''Lev'' no Slovākijas. Pēcspēles preses konferencē somu treneris Peka Rautakallio veltīja komplimentus savai komandai.

Rīgas ''Dinamo'' galvenais treneris Peka Rautakallio: ''Tagad mūsu sniegumā saskatu arvien vairāk pozitīvu iezīmju. Pirmkārt, ar katru trešdaļu spēlējām arvien labāk, kas bija ļoti svarīgi. Maču izšķīra mūsu lieliskais vairākums. [''Dinamo'' realizēja četras no dotajām sešām iespējām jeb izmantoja 66,7% vairākumu - U.B.] Spējām gūt vārtus tieši tad, kad tas bija nepieciešams. Esmu ļoti apmierināts ar parādīto sniegumu, guvām lielisku uzvaru.''

Popradas ''Lev'' galvenais treneris Radims Rulīks: ''Spēlējām pret kombinacionālu komandu ar aktīvu kustību. Mačs bija līdzīgs. Kad panācām 3:3, vajadzēja noturēt vismaz punktu, taču ielaidām vārtus, kādi normālos apstākļos nebūtu. Mūsu sniegumu ietekmē ceļošana un citas lietas, bet nevēlos meklēt attaisnojumus.''

Neskatoties uz šodien gūto uzvaru, Rietumu konferences kopvērtējumā joprojām augstāk atrodas slovāki, kas 15 spēlēs ieguvuši par punktu vairāk (attiecīgi 18 pret 17) un ir 9. vietā.

Nākamā spēle Rīgas ''Dinamo'' svētdien pulksten 16:15 pret Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenēto Maskavas ''Dynamo''.