Sestdiena, 18.maijs

redeem Ēriks, Inese, Inesis

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Dziesminieks Haralds Sīmanis koncertēs Liepājā

© Publicitātes foto

Pēc pārtraukuma, kas nu jau bija nepieklājīgi ieildzis daudzu gadu garumā, L liepājniekiem beidzot būs iespēja klātienē baudīt dziesminieka Haralda Sīmaņa mūziku.

2011.gada 29. oktobrī plkst. 19.00 Liepājas sv. Jāzepa katedrālē (Rakstvežu ielā 13) notiks dziesminieka Haralda Sīmaņa koncerts „Caur stīgām un stabulēm – debesīs”

Haralds Sīmanis – ar ģitāru starp baznīcas jumtu un debesīm, fascinējošā balss, kas brīžiem dun kā ērģeļu stabules, brīžiem uzšūpo zvaigžņu augstumos un atkal atgriež uz grēcīgās Zemes. Cilvēks, kurš vairāk iederas meža zaļumā, pļavu ziedu rakstos nevis pilsētu mūros. Haralds vienkārši būs. Un atvedīs mums visu to, pēc kā ilgojas ikkatra koncerta apmeklētāja sirds – pārdzīvojumu, piedzīvojumu un dvēseli.

Šis koncerts Liepājā aizsāks Haralda Sīmaņa koncertu sēriju, kas šī gada nogalē izskanēs vairākās baznīcās visā Latvijā. Koncerta pirmajā daļā klausītājiem tiks piedāvāti Haralda Sīmaņa skaņdarbi ērģelēm, savukārt otrajā daļā mums visiem tik pazīstamās un iemīļotās dziesmas ģitāras pavadījumā. Koncerta otrajā daļā Haraldam piebiedrosies arī koncerta viesi. Kādi – tas lai paliek intrigai.

Haralds Liepājā ieradīsies jau ceturtdien 27.oktobrī, kad kad pulksten 20 paredzēta viņa piedalīšanās Latvijas 1. rokkafejnīcas pasākumu ciklā "Dzīve kā rokenrols". Šis pasākums, koncerts, saruna un tikšanās tiks translēta arī Rietumu Radio ēterā. Pasākums notiks rokkafejnīcas 2. stāvā. Ieeja tajā brīva un atvērta. Piektdien 28.oktobrī 15.00 Haralds Sīmanis piedalīsies Vislatvijas Dziesminieku Saieta organizētajā pasākumā Liepājas pilsētas bērnu namā.