Svētdiena, 19.maijs

redeem Lita, Sibilla, Teika

arrow_right_alt Horoskopi

Trešdiena, 26.oktobris

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Enerģiskumu mazliet vajadzētu apslāpēt un jaunās ieceres sākt īstenot no rītdienas. Laba diena romantiskām sarunām, pastaigām.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Izmantojiet jebkuru iespēju, ko jums sniedz liktenis. Var rasties vairākas labas izdevības, viss atkarīgs no tā, vai spēsiet tās izmantot.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
No rīta dzīve šķitīs kā skaists sapnis, bet vēlāk tā var parādīt savus zobiņus. Vislabāk nodoties radošiem projektiem, vēl labāk – pabeigt iesāktos.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Zvaigznes iesaka nesteigties – ne no rīta, ne dienas laikā, jo šodien laiku nelietderīgi iztērēt nebūs iespēju – šodien to vajag izmantot lēnām un ļoti apdomīgi.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Nesāciet neko jaunu, lai arī cik ģeniālas idejas rosās pa galvu, turklāt apkārtējie neadekvāti varētu uztvert jūsu iniciatīvu. Vismaz domās noslēdziet rēķinus ar pagātni.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Tieksieties pēc jaunas informācijas, gribēsies runāties, būt cilvēkos. Draudzīgām kompānijām piemērots ir rīts, bet vakaru vēlams pavadīt autoritāšu sabiedrībā.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Dienas galvenais valdnieks būs jūsu intuīcija, nevis dzelžaina loģika. Dienā varat atļauties to, ko vēlaties (arī darbā), vakarpusē mēģiniet rēķināties ar citiem.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Līdz vēlai pēcpusdienai ir laiks, lai atjaunotu savu garīgo un fizisko līdzsvaru. Mēģiniet dienu pavadīt patīkamu cilvēku sabiedrībā.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Rīts nāks ar domu, ka ne jums, ne jūsu komandai nekas ļauns nedraud, viss ir jūsu pašu rokās, bet uz vakarpusi zvaigznes nolems jūs mazliet paaudzināt...
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Neuzsāciet neko konkrētu savu ieceru realizēšanai – par pāragru startu diskvalificē arī dzīvē. Viskonstruktīvākās un oriģinālākās idejas radīsies vakarpusē.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Varat atļauties būt romantiķis un ideālists līdz pēcpusdienai, pēc tam gan būs nepieciešams atgriezties realitātē un apzināties, ka jūsu mērķi ir patiešām ambiciozi.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Diez ko delikāts nebūsiet, arī piekāpīgs ne. Vakarpusē var rasties jauni plāni un ieceres, kas, starp citu, necietīs blakus nevienu.