Svētdiena, 19.maijs

redeem Lita, Sibilla, Teika

arrow_right_alt Latvijā \ Veselība

"Veselības centrā 4" nākamais būs Sirds mēnesis

Februārī "Veselības centrs 4" rīkos Sirds mēnesim paredzētus pasākumus, atļaujot pacientiem pēc iepriekšēja pieraksta konsultācijas un izmeklējumus veikt ar atlaidēm, bet ģimenes ārstiem un citiem mediķiem būs iespēja apmeklēt bezmaksas lekcijas par dažādām tēmām.apmeklēt bezmaksas lekcijas.

Speciālisti atgādina, ka veselības saglabāšanā un uzlabošanā liela nozīme ir regulāriem un savlaicīgiem profilaktiskiem pasākumiem. Paaugstināts arteriālais asinsspiediens, paaugstināts holesterīna un cukura līmenis asinīs ir riska faktori, kas visbiežāk ir par pamatu sirds un asinsvadu slimību attīstībai. Regulāra asinsspiediena, holesterīna un cukura līmeņa kontrole asinīs ir būtiska, lai savlaicīgi atklātu sirds-asinsvadu slimības, kas ir viens no biežākajiem nāves iemesliem Latvijā.

Ārsti, kuri apmeklēs SIA "Veselības centrs 4" organizētās lekcijas, saņems Latvijas Ārstu biedrības Sertifikācijas padomes apstiprinātus divu) medicīniskās tālākizglītības kredītpunktus, kas saskaņā ar "Nolikumu par ārstu speciālistu sertifikāciju Latvijā" izmantojami ārstu sertifikācijai un resertifikācijai.