Sestdiena, 18.maijs

redeem Ēriks, Inese, Inesis

arrow_right_alt Izklaide

Latvietis laimē 47 tūkstošus latu, slēdzot derības interneta totalizatorā

Rīdzinieks Sandis Ozols 2009. gada 7.oktobrī, piedaloties interneta totalizatora portāla Betway.com uzkrājumderībās precīzi prognozēja 15 sporta spēļu rezultātus un, izdarot likmi 25 latu vērtībā, laimēja 47 777,69 latu.

Sandis Ozols derībās izdarīja uzkrājuma likmi ar kopējo koeficientu 1 911,11. Šajā likmē tika iekļauti vairāki sporta veidi, tostarp arī tradicionālais hokejs, futbols, teniss, amerikāņu futbols un šautriņas. Sanda izvēle bija izcila, jo viņa izdarītā likme 25 latu apmērā dāvāja viņam summu - 47 777,69 latu, informē "Betway.com" komunikācijas konsultants Raimonds Andžāns.

Sandis ir Betway.com sporta totalizatora klients ir kopš 2006. gada septembra un ikdienā pilda lombarda direktora pienākumus. Sandis interesējas par tenisu, hokeju un basketbolu. Liktenīgajā rītā jaunietis pamodies jau plkst. 4.00 no rīta, lai noskatītos pēdējo no viņa izraudzītajām spēlēm. "Par spīti agrajai rīta stundai miegainība pazuda mirklī, kad sapratu - bankas kontā ir ieskaitīts neticams laimests," atceras Sandis.

Par laimēto naudu Sandis plāno iegādāties jaunāka izlaiduma gada auto, veikt nelielus naudas ieguldījumus un piepildīt savu un draudzenes sapni - apprecēties.