Komentāri: Bijusī VID Iekšējās drošības pārvaldes darbiniece: VID iekšienē izveidots "jumts" augstu amatpersonu darbību piesegšanai

Komentē 10

Zivs pūstot no galvas.... Kurš pamanīja, ka galvas vairs nav?

8.marts 2023 Atbildēt
IVO

KARIŅ , 100.procenti , KA TU PAR ŠO VISU ZINĀJI un JA TĀ , TAD CIK LĪDZVAINĪGS TU ESI PATS PIE ŠĪS SITUĀCIJAS , BET JA TU IZLIKIES , TAD ( NEZINĀŠANA NEATBRĪVO TEVI NO ATBILDĪBAS )..... 3.gadi - UN NEVIENS NO JUMS TUR VALDĪBĀ SĒDOŠAJIEM NEKO NEDARĪJĀT , BET KĀ VIENMĒR JŪS NEVIENS NEKO NEZINĀT UN NEDZIRDAT , JO TIEŠI JUMS DRAŅĶIEM TUR SĒŽOT TAS IR IZDEVĪGI..........TFU JUMS VISIEM UN VĒLREIZ TFU.....................

8.marts 2023 Atbildēt

Par to zivi nu 100% taisnība.

Varētu pasmieties, ja nebūtu tik skumji. Kas ir mainījies no tiem laikiem,kad zibens akurāt saspēra kameras muitas posteņos uz austrumu robežas?!! Izskatās, ka nekas.

Varbūt melu detektors varētu ko mainīt uz labu. Kad visi 100% valsts ierēdņi, amatpersonas, ministri, deputāti, spēka iestāžu darbinieki un visi no prokuratūtām un tiesām izietu melu detektoru un noskaidrotu "samaitātības pakāpi". Ar ASV vai Singapūras melu detektora operatoriem un publiskiem rezultātiem!!! Un nekavējošu atbrīvošanu pie mazākajām aizdomām. Vai nepaliksim bez valsts pārveldes?!! Ir teiciens, ka "svjato mesto pusto nebivajet", caur konkursiem, arī melu detektoru, vienmēr atradīsies cilvēki, kuri būs gatavi strādāt. Kvalifukācija ir iegūstama lieta, bet tā būtu labāk, nekā "šrēderīši" "priekšā un pakaļā".

Tikai mūsu republikā tas nav iespējams. Jo savēlam tādus, kādus savēlam. Jo paši tādi esam un mums ir tāda valdība, kādu esam paši pelnījuši. Skumji.

8.marts 2023 Atbildēt

Ka ir neaizskaramo kasta, tas ir redzams ar neabruņotu aci., ne tikai VID-ā. Kaimiņš bija netiesājams, kamēr piebalsoja valdošajiem. Vēl sena lieta. Vai tad Lembergs viens pats "zaga". Par pārējiem Ventspils miljonāriem ziņu nav.

8.marts 2023 Atbildēt

Piekrītu komentāriem. Viss šis iet kopā gan ar aizsardzības ministrijas 220 MIO , gan jau iepriekšējiem rakstiem par uzņēmēju Ramoliņu kā arī Lato Lapsu un Jurģi Liepnieku. Tikai pašlaik karalis Knariņš ar visu savu galmu noškurinās un iet tālāk, turpina Transformēt un apgūt valsts budžetu. Un kamēr klusēsim nekas jau nemainīsies, jo visa vadošo ierēdņu banda no tā barojās.

Nezāģēs tak zaru uz kā paši sēž. Bet mēs pārējie par visu maksāsim vēl un vēl . Jo politiķi neuzņemas atbildību tikai kārtējie solījumi ....iepazīsimies izmeklēsim. Nav jau nekur teikts atradām un sodijām.

8.marts 2023 Atbildēt

Nu, redz'! Citādi Šķēle, Lembergs, Šlesers... 20 gadus vītero, tauta tic hn balso par Vienotību;) Smieklīgā nācija! Būs, beidzot, kaut cik interesanti!

8.marts 2023 Atbildēt

Nekas nebūs - jenotu astoņkājis apgriezīs trauksmes cēlājiem spārnus un ar pamuļķa smaidiņu apveltītais "ekonomikas transformētājs" turpinās iesākto.

9.marts 2023 Atbildēt

Jā, teikšu kā ir, tas ir šausmīgi...un tas trakākais, ka viss tas pats ir arī policijās, prokuratūrā, ministrijās, armijā.

8.marts 2023 Atbildēt

Lai kas tīrāks kļūtu, vajadzīgi godprātīgi cilvēki. Vai kādam no valsts vadītājiem ir ienācis prātā Gitu Plaudi cildināt, kompensēt viņai zaudējumus, iecelt augsti atbildīgā amatā? Nē, jo lēmējiem nav prātā cildināt pat cīnītājus par Latvijas neatkarību - ne Levits, ne Elerte ar savu kapitula komandu toreizējiem disidentiem-patriotiem, ko okupācijas režīms sakropļoja, izvairās piešķirt kaut vai viszemāko valsts apbalvojumu, atrakstās, ignorē...

8.marts 2023 Atbildēt

Es dzīvoju Nīderlandē un vai šodien esmu laimīga sieviete? Es teicu sev, ka es ieteiktu jebkuru aizdevēju, kas varētu mainīt manu un manas ģimenes dzīvi ikvienam, kurš meklē aizdevumu. Ja jums ir nepieciešams aizdevums un esat 100% pārliecināts, ka atmaksāsit aizdevumu, sazinieties ar viņiem šodien pa e-pastu: lapofunding960@outlook.com

11.marts 2023 Atbildēt