Komentāri: Vai tiešām 40 rubļi medicīnā kādreiz bija tas pats, kas 1 228 eiro tagad?

Komentē 4

Kaut kas top vai nu naudu nes uz banku vai dārgi īpašumi tiek pirkti , jaunieši īrë dārgus dzīvokļus vispār naudu pakàš ,labāk būtu cēluši dzīvokļus vai kopmītnes , padomijā bija tikai daži lēti produkti , nevarēja ātri izpirkt augļos vai garnelēs naudu lielveikalā , vienīgi visi krāja vasarā naudu mēteļi , zābakiem , tiem maksāja 100 rubļus , Latvietim nevar dot lielu naudu labāk dzīvokli un vēl ārsti dzīvoja uz kukuliem un tortem , īpaši labi ārsti , jābūt 2 medicinam veseliem un invalīdiem

11.marts 2023 Atbildēt

Medicīnā, tāpat kā izglītībā NEPIECIEŠAMS AUDITS! Aktuāli nepieciešamas IT iespējas IZSEKOT visam pacienta slimības procesam, tad tik mIlzīgas summas NEPARĀDĪSIES! Agrāk dakteris dalījās ar savu medmāsu, tagad sen tā nenotiek. Attieksme pret pacientu mainījusies uz slikto, nevis labo pusi. Daudzi vecie dakteri nu to visu sajūt uz savas ādas un brīnās, - kā tā var! Kā redzat - VAR, ja atļauj!

11.marts 2023 Atbildēt

40 rubļi 1971. gadā atbilst mūsdienu 360 eur. 1 rbl = 9 eur.

14.marts 2023 Atbildēt

Tiesam nepieciesams audits- cik mediki nopelna, cik stradaa. Nesen man pazina gaja pie urologa bez rindas. Bija sarunats uz 60 eiro, bet arsts teica,ka vinam sis pacients nav sarakstaa, tapec 110 eiro. Beigaas atradaas sarakstaa un pienema par 60 eiro- parunaja un izrakstija zales. Lai nu zales deretu! Jau "Aizliegtajaa panemienaa" teica,ka arsti ples septinjas adas no pacientiem, ja vien ir iespeja. Tada profesionala rijiba it visur. Un ja runaa par eveselibu, tad no sakuma var paskatities uz Dialab - laboratoriju informacijas sistemu,kas ir kriminala- veca,primitiva, leena un slikti tiek apkalpota un kuru izmanto daudzas Latvijas slimnicas. Par to butu jarunaa skali, bet jasaka,ka medikiem mute ciet, jo ieksejas kartibas kartibas noteikumi un etikas kodeksi paredz, ka par darbavietu jarunaa tikai labais vai ari caur sabiedrisko attiecibu specialistu. Pareizi Karins teica, ka daudzi mediki ir labi iekartojusies savaas vietaas dotajaa situacijaa un ir ieksejaa pretestiba gan veikt izmainas gan stradat efektvak vai skaitit naudu.Tur tiesam vajadzigs audits.

2.aprīlis 2023 Atbildēt