Komentāri: Ilze Viņķele: Kariņa rīcība bija gļēva, orientēta uz savas ādas glābšanu

Komentē 13

Nebija pieredzes, kā vadīt krīzi, bet bija ambīcijas. Nebija medicīniskās izglītības un izpratnes, it kā neesot bijais pat pietiekama atbalsta pašas partijā, bet tik un tā bija vēlme ministrēt tieši veselības jomā... Tajā pašā laikā visi citi vainīgi, pat kautkāds Eglītis, tikai pati intervējamā persona apveltīta ar izcilu pieredzi, analītisku prātu un nevainīgi cieš par viedokļa paušanu... Jau pašā rakstā redzams, ka problēma pirmkārt bija un ir personīga un psiholoģiska, un ka konkrētā kundze kā ļoti daudzas pusmūža kundzes Latvijā nespēj nošķirt personīgo no valstiskā, privāto no profesionālā. Sak; es neesmu speciāliste, bet man ir viedoklis par visu un visiem, un ta arī to politiku taisīsim. Secinājums: nekā personīga, klani konkurē, un ņemot vērā vis šās kundzes karjeru un tās taisīšanas metodes kopumā, nezinu vai šis pr kādu pārliecinās...

23.marts 2023 Atbildēt

Vai vēlaties strādāt mājās, neko nepārdodot? Nav nepieciešama pieredze, iknedēļas maksājumi... Pievienojieties ekskluzīvai cilvēku grupai, kas pārkāpa finanšu brīvības kodeksu! Uzzināt vairāk Lai veicas......

Apmeklējiet šo vietni... Www.Topoffer1.com

26.marts 2023 Atbildēt

Ilžuk, jūs visi esat gļēvi! "sarkanie", "brūnie", "jaunlaicēni", vai citas "vienotības", jūs visi esat parazīti, kuriem labpatīk tērēt, postīt un nemitīgi demonstrēt savus globalizācijas kompleksus Briseles, u.c., kantoros! Latvijas Valstij un tautai Jūs esat tieši tik nepieciešami, lai ar kārtīgu ķiploku un skaļu pļurkšķi evakuētos pa vēstures kanalizāciju!

23.marts 2023 Atbildēt

ilze ir nožēlojama mele! ,,Lēmumu kādas vakcīnas pirkt pieņēma augsti kvalificēti speciālisti- Imunizācijas valsts padome ,,.(I.Viņķele) Imunizācijas valsts padomes sēdē izrādījās,ka padomes locekļi nav informēti par vakcīnu veidiem,kuras tika iepirktas bez saskaņošanas ar padomi.Gan jau Ilzei arī atlēca kāds gards kumosiņš .....

23.marts 2023 Atbildēt

...ņemot vērā pašreizējo situāciju ar nevajadzīgo pārāk dārgo vakcīnu pārpilnību , ņemot vērā , ka mūsu ''neministru prezidents'' nevienā no ''gadījumiem'' , nekad nav uzņēmies nekādu atbildību , lai gan ir pirmais , kuram tas būtu jādara , varbūtība , ka I.V. melo , ir TUVU NULLEI.

Pieņemu , ka tie , kuri ''barojās no šī katla'' apgalvos , ka tā nav , taču!, tāds jau ir jūsu darbs - melot un novērst uzmanību no lietas pēc būtības.

23.marts 2023 Atbildēt

Lai arī man Vīņķele galīgi nesimpatizē viņa tomēr pati to negribot paglāba daudzus no piespiedu vskcināvijas

23.marts 2023 Atbildēt

... no piespiedu vakcinācijas. Jo liela daļa tautas aptvēra, ka viņus čakarē un saprata, ka visa "pandēmija" ir viena liela afēra. Tie divi kavēšanās mēneši bija ļoti nozīmīgi. Tāpēc Viņķeles kundzei gribas teikt lielu paldies.

23.marts 2023 Atbildēt

Kā šita "parūpējās" par vecajiem cilvēkiem ar demenci, kurus paņēma slimnīcās dažu iemeslu deļ (piemēram deļ sirds) ? Šo bezpalīdzīgo cilvēku aprupētājus viņa ķēdes suņi dzina prom no slimnīcu ieejām, lai cilvēki ar demenci jūtos cik iespējams satrauktāki svešinieku vidū, kas garantēja viņu nāvi paātrināšanu. Viņķeles pasaulē nav vietas vecajiem un slimājiem.

23.marts 2023 Atbildēt

nevis ,"nepalaimējas saslimt", bet "palaimējas nesaslimt"!

es protu turēt muti, bet reti sevi ar to apgrūtinu!

23.marts 2023 Atbildēt

Ilze Vinkele 13 Saiema ka Labklajibas minstre bija nulle un 14 Saiema ka Veselibas ministre un ka jau 2 nulles.

23.marts 2023 Atbildēt
JM

Neviena vārda par risinājuma veidu, samazinot savu un pārējo parazītu algas!!

23.marts 2023 Atbildēt

Nejau premjer ministrs labs ar krizes vadisanu bet visa tauta

23.marts 2023 Atbildēt

SVARĪGA INFORMĀCIJA !!!

Vai jums ir nepieciešama nauda vai finansējums jūsu projektam? Vai vēlaties maksāt parādus? Vai bankas ir noraidījušas jūsu failu?

Sazinieties ar mums, lai atrisinātu savas problēmas, mēs pārstāvam organizāciju ENTRAIDE FINANCE izveidot, lai apmierinātu trūcīgo un trūcīgo cilvēku vajadzības.

Kontaktpersona:

entraidefinance.fr@gmail.com

entraidefinance.fr@gmail.com

24.marts 2023 Atbildēt