Komentāri: Leons Taivāns: Ukraina nevar uzvarēt, ja tai nedod tiesības apšaudīt Krieviju

Komentē 25

JM

Vecais atšālējies. Arābu “pavasara” cēloņi bija citi

24.marts 2023 Atbildēt

Vai vēlaties strādāt mājās, neko nepārdodot? Nav nepieciešama pieredze, iknedēļas maksājumi... Pievienojieties ekskluzīvai cilvēku grupai, kas pārkāpa finanšu brīvības kodeksu! Uzzināt vairāk Lai veicas......

Apmeklējiet šo vietni... Www.Topoffer1.com

26.marts 2023 Atbildēt

Taivānu pavisam droši var ignorēt. Manuprāt, viņam nav nekādas sajēgas pat par Ķīnu un Taivānu, nemaz jau nerunājot par globāliem procesiem.

27.marts 2023 Atbildēt

Daži trāpīgi vērojumi par Eiropu kā nomali, raugoities no Āzijas, par pārspīlētu ideoloģizāciju Eiropā utt. Tomēr diemžēl daudz arī 'zinātniskās' fantastikas. Esmu personīgi piedalījies vairākās starptautiskās konferencēs kopā arĶīnas starptautisko tiesību pētniekiem, un viņiem protams dažos jautājumos ir savs viedoklis, bet nekādi nevar teikt, ka Ķīna nezinātu kādas ir tās iespējas un ierobežojumi saskaņā ar starptautiskajiem līgumiem un tiesu un šķīrējtiesu spriedumiem. Taivāna kungam kā Malaizijas lietpratējam derīgāk būtu bijis izteikties mazāk vispārinoši, bet piem., sīkumos aplūkot kā jūras tiesību strīdi starp abām valstīm praksē tapuši risināti. Domāju, ka LV varasiestāžu sajēga par staptautiskajām tiesībām ir daudz zemākā līmenī, nekā Ķīnas varsasiestāžu. Nevis Ķīna, bet tieši Latvija maldīgi iedomājas, ka katru tehnisku, ekonomisku, juridisku problēmu varēs atrisināt ar politisku bla bla. Ķīna rīkojas ļoti praktiski un pragmatiski, lai sarūpētu savai ekonomikai un iedzīvotāju labklājībai vajadzīgos resursus. Tātad Ķīnas politika ir vienkārši un viegli prognozējama, ņemot vērā valsts reāļās nacionālas intereses. Pie Malaizijas ir jūras šaurums, kas ir svarīgs Ķīnas apgādei, profesors būtu varējis pakomentēt jūrniecības un ģeopolitikas jautājumus, ņemot vērā šo faktu. nebūtu bijis slikti vairāk pieturēties pie specialitātes un faktiem, un mazāk izteikties par pasakainām teorijām.

24.marts 2023 Atbildēt

Neliela nianse. Nav jau nekādas vienotas Ķīnas politikas. Tas ir vairāku bieži vien ļoti pretrunīgu mērķu un to realizācijas paņēmienu apkopojums. Un te kaut kādu noteiktu jautājumu konkretizācija šaurā jomā var arī neatklāt kopainu, bet jāpiekrīt, ka intervija tāda vispārīga un daudzreiz, ne fakti bet... maigi izsakoties idealistiski mīti. No otras puses, lai kaut tuvinātisaprastu, kas vispār notiek no ķīniešu puses būtu jānoklausās kāds nedēļu ilgs lekciju kurss, sākot ar dažādo partiju/grupējumu raksturojumu un beidzot ar cīņu par varu pēdējos 30 gados un beidzot ar apskatiem par enerģētiku, armijas struktūru, projekta "Zīda ceļš" faktisko izgāzšanos, diasporām dienvidaustrumāzijā utml. Nu un vienā mazā intervijā izskaidrot nevar, tāpēc arī ierobežojamies ar postulātiem, daži no kuriem ir visai apstrīdami. Un no trešās... salīdzinām ar ko? Pārējiem ne ta ka Latvijā arī pārsvarā Rietumos nav ne tuvu kaut šādas procesu izpratnes.

P.S. Nu naivums arī iraid. Cerēt, ka kāds gāzīs Putinu... Nopietni?!

24.marts 2023 Atbildēt

Vajadzētu ieteikt komentēt ar noteikumu, ka raksts ir izlasīts un tēma saprasta;)

24.marts 2023 Atbildēt

Vai pēc jūsu domām malajiešu filoloģijas speciālista, Āzijas studiju profesora intervijā galvenajam jābūt tematam: Krievija, Kremlis, Putins (LV propagandistu sv. trīsvienība) un Slava Ukraiņe!?

24.marts 2023 Atbildēt
Rima Solis > jens.zvirgzdgrauds

Pirmkārt, "Sava Ukraiņe" "malajiešu filoloģijas speciālista" runā neatrodu; otrkārt, Jūs, cienītais, esat nokļuvis mediju telpā, vienas elektroniski lasāmas avīzes šodienas publikācijā ar konkrētiem jautājumiem un atbildēm; treškārt, līdz ar Jūsu iebildi, esat atklājis, ka tiešām neorientējaties telpā un tēmā! Biju izteicies retoriski un vispārīgi, bet Jūs uzlecāt uz puļķa labprātīgi! Tad nu, izlasiet, padomājiet, izlasiet...

24.marts 2023 Atbildēt
Jens Zvirgzdgrauds > rima.solis

jūs patiešam izcili raksturojat LV ' mēdiju telpu' - man ieteikums jums: turpiniet skatīties televīzju un zināsiet, kas notiek televīzijā, un dieva dēl, neiedomājieties paskatīties ārpus savas mistiskās ' mēdiju telpas'...

24.marts 2023 Atbildēt
Rima Solis > jens.zvirgzdgrauds

Dārgais Jens! Jūs taču šobrīd atrodaties tajā "mediju telpā"?! Tātad, miskastē! Kas vainas Jūsu galvai? Spogulī raugoties, sevi neatpazīstat? Turklāt, ja ar Jums notikusi tā nelaime - televizora skatīšanās... Jums neviens nevar palīdzēt!

24.marts 2023 Atbildēt
Jens Zvirgzdgrauds > rima.solis

Ar ko jūsu un jūsu maizestēvu domu pasaule atsķiras no Ziemeļkorejas, un vai jūsu darbības mērķis ir veidot Ziemeļkorejai līdzīgu atmosferu Latvijā?

24.marts 2023 Atbildēt
Rima Solis > jens.zvirgzdgrauds

Par kādiem "mūsu maizestēviem" un, kādā sakarā ar Ziemeļkoreju? Varbūt tomēr pārbaudiet galvu?

24.marts 2023 Atbildēt

Man patika raksts, bet.....Latvijā droši vien neviens nekad neatļausies pat sākt runāt par kara cēloņiem. Vai bija Ukrainā neonacisti? Vai bija bioloģisko ieroču laboratorijas? No SBU 2013.gada ziņojuma-Dienesta 2013. gada pavasarī sagatavotajā analīzē tika

atzīmēts: “...Vašingtonas interesēs bija ļoti bīstamu bioloģisko aģentu, toksīnu

uzglabāšanas vietu saraksts un dati, kā arī Ukrainas vēsturisko infekcijas

slimību izcelsmes vietu atlants un esošo patogēno celmu kopijas. Ņemot vērā,

ka Ukrainas patogēnu kolekcijas izmaksas, pēc vidējiem starptautiskajiem

aprēķiniem, ir vairāk nekā 2 miljardi ASV dolāru, saskatāmas korupcijas

pazīmes. ASV militārpersonu prezentētā EIDSS sistēma tika piedāvāta

ieviešanai Valsts veterinārā dienesta un Ukrainas NAAS struktūrvienībās.

Turklāt ir svarīgi saprast, ka tikai ASV pārstāvjiem ir jābūt pieejamai visai šai

informācijai. ASV ierosināja elektronisku sistēmu datu pārsūtīšanai par

infekcijas slimību uzliesmojumiem un Ukrainas iedzīvotāju biometriskajiem

parametriem uz Amerikas serveriem, ko kontrolē ASV valdība. Fragments no

SBU analīzes:”... Šīs Amerikas puses darbības eksperti uzskata par savas datubāzes veidošanu par Ukrainas objektos glabātajiem patogēnu celmiem, touzglabāšanas sistēmām, kā arī kā militāro ārstu veikto uzraudzību un izpēti

īpaši bīstamu infekciju patogēnu izmantošanas efektivitāti konkrētos Ukrainasreģionos, lai radītu vai modernizētu jaunus selektīvās darbības veida bioloģiskosieročus (pret noteiktu rasi, genotipu, teritoriju). „Bellingcat”, kas atklāja

Krievijas atbildību Malaizijas lidmašīnas notriekšanā Ukrainas gaisa telpā un Sergeja Skripaļa indēšanā Lielbritānijā, ne reizi vien ir rakstījis, ka „Azov”

pārstāvji atklāti propagandē „balto terorismu” un slavina galēji labējos

teroristus, piemēram, Brentonu Tarantu un Andersu Breivīku. 2019. gada martā

izplatītajā ASV Valsts departamenta ziņojumā par cilvēktiesībām „Nacionālais

korpuss” raksturots kā „naidu propagandējošs nacionālistisks grupējums”. 2018.gada „Freedom House” ziņojumā šī organizācija nodēvēta par ekstrēmu.

24.marts 2023 Atbildēt

Nu dzenis esi tu Griša !

24.marts 2023 Atbildēt

Piedevām vāl pastulbs. Šodien Magyar Nemzet labs raksts par propogandu saistībā ar karu Ukrainā. magyarnemzet.hu/velemeny/2023..._napi_hirlevel

24.marts 2023 Atbildēt

Viedais Finks reiz esot teicis , ka pienākšot laiks un pār pasauli valdīšot dzeltenā rase. 140miljoniem mudaku būs jāmācās riet svešā mēlē . Latviešiem pi diersis , ni taidi vīn siudi pīradzāti , ne tādi vien pīrādziņi piedeguši !

24.marts 2023 Atbildēt

Kad mietpilsoņiem nav argumentu, tad viņi piesauc Finku, Vangu, Nostradamusu un zīlē ar taro kārtīm. :-D

26.marts 2023 Atbildēt

... bet Ukraina jau nekaro, lai tā uzvarētu, bet lai tā būtu tik vāja, ka nespētu pretoties tās sadalīšanai. Ļauns joks vienīgi var sanākt, ja dalītāji nespēs vienoties par dalījumu, tad gan var sākties kas nopietnāks.

24.marts 2023 Atbildēt

SVARĪGA INFORMĀCIJA !!!

Vai jums ir nepieciešama nauda vai finansējums jūsu projektam? Vai vēlaties maksāt parādus? Vai bankas ir noraidījušas jūsu failu?

Sazinieties ar mums, lai atrisinātu savas problēmas, mēs pārstāvam organizāciju ENTRAIDE FINANCE izveidot, lai apmierinātu trūcīgo un trūcīgo cilvēku vajadzības.

Kontaktpersona:

entraidefinance.fr@gmail.com

entraidefinance.fr@gmail.com

24.marts 2023 Atbildēt

Paldies par interviju! Ļoti iedvesmojoša bija pavadošā reklāma - Penis ciets kā tērauds!

24.marts 2023 Atbildēt

SVARĪGA INFORMĀCIJA !!!

Vai jums ir nepieciešama nauda vai finansējums jūsu projektam? Vai vēlaties maksāt parādus? Vai bankas ir noraidījušas jūsu failu?

Sazinieties ar mums, lai atrisinātu savas problēmas, mēs pārstāvam organizāciju ENTRAIDE FINANCE izveidot, lai apmierinātu trūcīgo un trūcīgo cilvēku vajadzības.

Kontaktpersona:

entraidefinance.fr@gmail.com

entraidefinance.fr@gmail.com

24.marts 2023 Atbildēt

Rietrumi arī nevar uzvarēt šajā kartā, jo viņu demokrātijas, ir tikai viņu valstīs apvienoto galēru vergu pašpārvalde un nekas vairāk. Ķīna toties ir vienmēr bijusi impērija, kā arī Krievija un pat komunistu varas laiks, nav neko maiījis viņu dziļākajā būtībā. Austrumu tīģeris, un Bizantijas impērija, tas ir ļoti bīstams kopā salikums, jo pirmā vietā tur ir imperatoru griba un ne kā rietrumos, kur pie varas ir nonācis pats zemākais sabiedrības slānis un un tās pelēkā viduvējības. kolektīvais lēmumu pieņemšanas modelis, jo parlamentārās demokrātijas kopumā atgādina pasažierus, kuri lidostā ierodās katrs ar savām detaļām somā un tur mēģina saskrūvēt kopā lidmašīnu, ar kuru pēc tam paši arī taisās pacelties gaisā. Tāpat viņiem tagad iet ar to palīdzību Ukrainai un ja tā čammājās un visu laiku skatās sev pāri plecam, tad nekas labs iznākt nevar. Tā ir bijis vienmēr un nekad nedrīkst pieļaut, ka kara norises gaitu un iespējamo upuru skaitu, pie galda kalkulēs tāds viņu algots ierēdnis, kuru pašu, jeb arī viņa ģimenes locekļus, var nosūtīt uz kādu fronti karot, jo viņi visi ir tikai izejmateriāls un sistēmas skrūvītes, bet impērijās ar tādiem viņu vadoņi aizbērs grāvjus, vai uztaisīs no viņu līķiem tiltus, ja pārējai armijai būs pāri jātiek.. Tur ir visa starpības, bet ASV nav pat jēga apspriest, jo viņi ir pragmātiski bodnieki un pati galvenā viņiem ir peļņa. Eiropa arī ir nosacīti tālu no viņiem, bet pašiem sākt karot, tas jau būtu pārāk daudz prasīts no viņiem. Otrais p.k. nav rādītājs, jo tad bija cits laikmets un arī ieroči bija citi. Ja Ķīna kļūst par pirmo vadošo, tad salikumā ar Krieviju, Irānu un pat Z-Koreju, tas var būt briesmīgi sprāgstoš maisījums, kuram neviens pretī nostāties nevarēs..

24.marts 2023 Atbildēt

Labs, tik papildināšu, ka Krievijai nepieciešams nomainīt 90% valsts pārvaldē un visos līmeņos esošos liberāļus, kas dzīvo mākoņos un nav spējīgi domāt pa jaunam. Tieši šī iemesla dēļ sabruks Rietumu civilizācija, dēļ zombijiem liberāļiem, kuri vien spējīgi melot un zagt.

27.marts 2023 Atbildēt

Tagad tur no Krievijas karo muļķi klīniski un cietumnieki , tādi kā Alla atturas tad ja bombardētu varētu būt normalāki krievu brīvprātīgie .Bet ar laiku diemžēl var būt visādi , Krievijai beidzas ieroči taču bombardēt var arī bez kara , tad var būt tiešām

24.marts 2023 Atbildēt

leons taivāns - viens no lv stulbiem

25.marts 2023 Atbildēt