Komentāri: Jānis Reirs grib piespiest maksāt nodokļus, nemaksātājiem liedzot veselības aprūpi

Komentē 10

MI.

Pāris lietas.

1. Ja cilvēkam sava darba nespēja būtu jāapdrošina, tad darba ražīgums būtu debesīs. Bet tā pieraduši, kā klepiņš, tā nedēļu nav darbā. Ja nav klepiņš, tad to piedomā. Kāda mārrutka pēc darba devējam ir jāmaksā personai, kura neko neražo. Simulanti tas ir reāls komunisma lāsts sabiedrībai.

2. Suņam skaidrs, ja vari šeptēt, tad jāstrādā, jāmaksā nodokļi un dakters un citi par tevi parūpēsies. Bet ja vari strādāt, bet negribi, tad laiks doties uz dīkdieņu laimes zemi, kur viss ir par brīvu. Vai bleķo no senču mantojuma.

Cik ilgi var muļļaties ar vienkāršiem jautājumiem.

22.maijs 2023 Atbildēt

Pāris lietas. Pirmkārt, Latvijā cilvēki vispār ir slimi un pārstrādājušies. Latvija Eiropā ir starp valstīm, kur iedzīvotāji kopumā strādā stipri vairāk kā Eiropā vidēji. Tajā skaitā arī iet uz darbu būdami slimi. No kurienes tās fantāzijas par simulantiem un sliņķiem, nevaru saprast. Otrkārt, Latvijā darba devēji nemaksā arī darbiniekiem, kas strādā un ražo. Ne velti latvietim ir izdevīgāk pārcelties uz Norvēģiju, kas skaitās ļoti dārga zeme, bet tur darot to pašu darbu ko Latvijā, cilvēki dzīvo nesalīdzināmi labāk kā šeit.... Bet varbūt tas ir saistīti? Tiek popularizēti mīti par simulantiem un sliņķiem, lai attaisnotu to, ka adekvāti nemaksā par darbu.......

22.maijs 2023 Atbildēt

MI pa gabalu jūtams uzņēmēja viedoklis , kā tad tur ar visu to kam būtu jāsaglabā darbinieka veselība un darbaspējas , vergi slimo vairāk

2.augusts 2023 Atbildēt

Vācietis laikam ievēris galvu lifta durvīs.Ko nozīmē nemaksā nodokļus!?Visi maksā nodokļus.Visi.Sākot no maizes iegādes,un beidzot ar transporta eksplotācijas nodokli,no kura ceļiem paliek tikai ap 30 %,bet pārējais tiek sadalīts arī veselības aprūpei.PVN daļa arī aiziet VA.Visur kur tik nepakusties valsts novelk nodokli.Kārtējais kliķes ieliktenis izpaužas pret latviešu tautu.To viņš jau pierādīja saistībā ar VID rebēm.

22.maijs 2023 Atbildēt

Vispiemērotākais modelis VA ir valsts veselības pamatota,sabalansēta apdrošināšana.Protams pie mums pie tādas sistēmas puse no LV iedzīvotājiem saslims,un iegulsies slimnīcās,vai arī apsprāgs kā mušas,jo valsts jau tā nodīrā no cilvēkiem deviņas ādas.Jau tā tiek noplēsti pārspīlēti nodokļi,lai viņi varētu parazitēt tautai uz galvas.

22.maijs 2023 Atbildēt

Vācietis murgo par 2 miljoniem iedzīvotāju Latvijā.Relatīvi būs tikai ap 1 miljons 500 tūkstošiem,un šis skaitlis turpina no gada uz gadu samazināties.Vainīga pie tā ir valsts politika

22.maijs 2023 Atbildēt

Mazliet par Vienotību un ēnu ekonomiku. Savā laikā jau Āboltiņas kundze no kanceles brēca, ka nodokļu nemaksātāji esot marodieri, kas stingri jāsoda. Bet, kad drīz pēc tam tādā šmucē pieķēra pašas Vienotības biedru, kaut kā visi saucieni par marodierismu un bargo sodu gan no Āboltiņas kundzes puses gan Vienotības kopumā, pieklusa...... un jūs domājat, ka Reirs un Ašaradens ir savādāki? - stipri maldaties, tie paši Zaķi un Āboltiņas, nekas savādāks......

22.maijs 2023 Atbildēt

Man ir godīgs jautājums- te ko, kkāds komunisms atkal būs vai? Esmu darbaspējīgā vecumā un patreiz arī darbaspējīgā veselības stāvoklī, bet man ir mazs bērns (starp 1.5 un 2g). Vai man tiešām viņš jāuzmet svešiem cilvēkiem un pašai jāiet kalpot citiem? Ja mans vīrs spēj uzturēt ģimeni un attiecīgi jau maksā milzu nodokļus? Kad bērnus kāds cits pieskata, tad tas ir darbs. Kad mamma audzina un māju tīra, tad huj viņai.

23.maijs 2023 Atbildēt

Nu kas traucē sēdēt mājās ar sīci līdz 3 gadiem? Pagbalstu maksā, darba vietu saglābā (un būs tev ne tikai stingrs hujs). Pēc tam sīci uz bērnudārzu un atpakaļ ierindā. Protams var sēdēt mājās no vīra naudas, tik pēc tam vecumdienās nav ko ņaudēt, ka pensijas nav.

25.maijs 2023 Atbildēt

Dīvaini ir tas fakts ka tie kas maksā un tie kas nemaksā saņem vienādu paka.pojumu - jautājums kāpēc maksāt

2.augusts 2023 Atbildēt