Komentāri: Māris Bērziņš: Ministrijas vajag ik pēc desmit gadiem likvidēt un nākamajā dienā taisīt no jauna

Komentē 8

Dažas pārdomas- ja Vācijā, Norvēģijā,...algas ir divas reizes lielākas, bet cenas divas reizes mazākas, vai jāpriecājas par Latvijas ceļu? Ministri,deputāti-jā, bankas laupa mūsu iedzīvotājus, domāsim....jā, tirgotāji uzlikuši 300 % uzcenojumu-slikti tas, domāsim.... Padomju laikos viss bija slikti- kāpēc Latvijā 1990-1995 gados nomira vairāk cilvēku, kā PSRS laikā ar visām deportācijām? Par kara laiku , protams, nerunājam. Visvienkāršak visu novelt uz ierēdņiem! Bet ko Tu esi darījis, lai bērniem vēsturē mācītu patiesību; lai visus kompartijas un amerikāņu pakalpiņus - gorbunovus, peterus, indriksonus,meirovicus,tabūnus...nosauktu tā, kā viņi pelnījuši-Latvijas valsts ienaidnieki?

6.septembris 2023 Atbildēt

Raujās vaigu sviedros, dara visu iespējamo, taču, ak, vai, sekas ir visai nepatīkamas. Un ne tikai Bērziņa kunga kaimiņiene sāk sajust gaisā un/vai uz mēles "svina garšu". "Resnais" sabiedrības gals jau gatavojas evakuācijai, bet vidusslāņa - knosīties. Bens Latkovskis: Galvenais uzdevums: izslēgt pašiznīcināšanās režīmu

Hermanis noformulēja Latvijas valstij un latviešu nācijai ārkārtīgi svarīgu tēzi: “Latvijā pašreiz ir ieslēgts pašiznīcināšanās režīms.” Šī tēze ir gluži vai eksistenciāla, un par to būtu jārunā no visiem iespējamajiem aspektiem.

Svarīgi būtu meklēt atbildes uz jautājumiem:.... (NRA)

6.septembris 2023 Atbildēt

Likvidēt, graut, lauzt - un tā jau 35-us gadus sparīgi griež "pašiznīcināšanās mehānismu". Prātiņ, nāc mājās! "Pēterim Laķim bija formula – sagraujam to borģeli un izmētājam akmeņus tā, lai tos neviens nevar salasīt, un tad kājas pār pleciem un mūkam projām uz Rietumiem!" “Nebūsim naivi, Latvija ir pilna gan ar ietekmes aģentiem, gan Krievijas specdienesta darbiniekiem.” Saruna ar Daini Īvānu (LatvijasAvīze)

6.septembris 2023 Atbildēt

Jautājums: kas būtu tas, kāpēc vajadzētu sevi labprātīgi piesiet konkrētai teritorijai? Vai persona, kas no Latgales aizbrauc uz Kurzemi arī ir dzimtenes nodevēja?

6.septembris 2023 Atbildēt

Pēc Sorosa domām, ar nacionālismu jācīnās. Ko arī Sorosa Latvijas domubiedri dara. Ja teritoriju uztver kā dzimto vietu, ko jālolo, tad šādi jautājumi nerodas.

6.septembris 2023 Atbildēt

Žēl, gaidīju kaut ko sakarīgāku no šīs intervijas :( pirmkārt, rakstnieks nav spējīgs noformulēt savu attieksmi pret notiekošo. Nav iespējams vienlaicīgi "mums viss ir kārtībā", "attīstāmies pareizi" un "man arī nepatīk mūsu atpalicība"...... šie spriedumu viens otru izslēdz- ja ir atpalicība, un vēl pie tam palielinās, tad nav iespējams "attīstāmies pareizi"....... Otrkārt, šis aprobežotais apgalvojums, ka pie atpalicības vainojami krievi...... kas, krievi lika latviešu politiķiem nazi pie rīkles un spieda pieņemt ārkārtīgi muļķīgos lēmumus finanšu un covida krīzes laikā? Vai tā tomēr bija pašu latviešu politiķu aprobežotība un neizglītotība, kas kopumā arī ir novedusi pie Latvijas atpalicības...... un vainot cilvēkus, kuriem apnika dzīvot šādā atpalicībā un bardakā, ka viņi "nav patriotiski", tā jau ir tīrākā austrumu mentalitātes izpausme.

6.septembris 2023 Atbildēt

Būtu forši, ja krievu večiem nekad ne kas vairs nesaceltos. Tad ar laiku krievijas kaimiņiem būtu miers uz zemes.

6.septembris 2023 Atbildēt

Noderīga intervija! ... Būs jāpalasa "Aizliegtais pianīns". ... Arī man ir sava pieredze saskaroties ar to "savējo sistēmu" vai JAUNO NOMENKLATŪRU. ... tiesājas gadiem, jo savējo kļūdas, pārkāpumus negrib atzīt.... Jauni, izglītoti nelieši - par kuriem esmu rakstījis nosaucot vvārdā, bet tiesā par goda aizskaršanu nesūdz. ...

7.septembris 2023 Atbildēt