Komentāri: Raivis Dzintars: Premjerministres paziņojumi nav tikai muļķīgi. Tie ir valsts drošībai bīstami

Komentē 19

Šādi premjerministres paziņojumi vairs nav muļķība. Tā ir nacionālajai drošībai bīstama rīcība.-----------------

Levita fans Raivītis pārspīlējis!

12.oktobris 2023 Atbildēt

No kurienes tas "noderīgais idiots" beidzot izlīdis? Labu laiku nebija dzirdēts un redzēts... Ja Progersīvie Raivjaprāt ir Kremļa aģenti, tad sanāk, viņa slavētie drošībnieki ir tādi paši, ja reiz dod pielaidi visa veida valsts un NATO noslēpumiem aizsardzības ministram no PRO.

13.oktobris 2023 Atbildēt

Kā saka-"cepuri nost,Dzintaram"par atbildēm. Ļoti patika apzīmējums "progresīvajiem"- "noderīgie idioti" un jaunās premjerministres "nemuļķīgie paziņojumi"!-,kas ir bīstami Latvijas nacionālajai drošībai.

12.oktobris 2023 Atbildēt

Bet NRA jau ir cenzura ka Josifa Stalina laikos.

12.oktobris 2023 Atbildēt

Un par to vari pateikt Paldies tieši sev!!!!

Jo tieši tu biji tas, kurš šeit gānījās tā, ka smirdēja no Liepājas līdz Kuplavai!

Trin vien uz Delfi, tur tev īstā vieta - varēsi fanot par Progresīvajiem un Stambulu!

13.oktobris 2023 Atbildēt

Vai esat vispār šos laikus piedzīvojis lai apgalvotu ?

20.oktobris 2023 Atbildēt

Dzintara latviešu kļūda bija solidarizēties ar kopā salasīto AT un pašiem būt valdībā, lai varētu savas pozīcijas aizstāvēt. Tagad "stambulēt" unisonā kopā ar šleseriešiem, cīnoties par Šlesera abstraktām vērtībām, kuras viņam neviens netaisās atņemt, jo nevar atņemt to, kas viņam nav,- šī ir tāda pati kļūda kā par prezidentu bīdīt Levitu - ar sirdi un dvēseli Vienotības cilvēku, kurš tūlīt pēc stāšanās amatā paziņoja, ka nekāds prezidents nav bijis Kārlis Ulmanis - reālā vērtība, pie kuras turējās VL! un vēlāk arī TB/LNNK. No paša Egila gan nekas prātīgs nesanāca, lai varētu Kārlim pat ūdeni pienest... Varbūt Dzintara latviešiem tomēr vajag Kārļa portretu novietot atpakaļ? Vismaz reāla vērtība.

12.oktobris 2023 Atbildēt

Kur atpakal'novietot Kārļa portretu??Vēl pavisam nesen tas atradās vecajā vietā turpat,kur visi pārējie.

15.oktobris 2023 Atbildēt

Dzintars un AS nav cienigi JV pienest par udeni ar saviem partiju reitingiem 5,1% un 5,3%

12.oktobris 2023 Atbildēt

Tad ej un pienes saviem jenotiem ūdeni, čības un tīras apakšbiskes!

13.oktobris 2023 Atbildēt

Ja Kalvītis nebūtu safanojies par amatu ES nekas nebūtu.

20.oktobris 2023 Atbildēt

It kā jau sakarīga, nacionāla runa, bet šeit iedarbojas slavenais princips- neskaties uz maniem darbiem, klausies uz maniem vārdiem.

Nu tā visa putra ar to pašu Avenu, kuru Dzintars metās aizstāvēt. Man domāt, ka NA ir jāizmēž savi Augeja staļļi, lai tur nesmird pēc krievu naudas un ietekmes.

P.S.Es neaizstāvu tos P..., es viņus vērtēju vēl zemāk, bet nu arī NA beidzot ir jāsakātojas un patiešām ir jāsāk strādāt Latvijas labā.

12.oktobris 2023 Atbildēt

"Dinamika latviskas Latvijas virzienā ir, bet lēna." Bez (ne)darbiem nebūtu panākts zemākais dzimstības līmenis pēdējo 100 gadu laikā, bet iedzīvotāju skaits 30 gados samazinājies teju par 1 000 000 ! Viss notiek tā, kā jānotiek - ne par ātru, ne par lēnu. Demogrāfs I.Mežs apstiprina - " Pastāvot pašreizējiem demogrāfiskajiem parametriem, 2100.gadā pasaulē būs vairs tikai 300 tūkstoši latviešu." (Diena, 12. novembris, 2010.)

12.oktobris 2023 Atbildēt

Vārds vietā!!!!

13.oktobris 2023 Atbildēt

Kur ta kukū? vai Vudmens atkal ciemojas Latvijā?

12.oktobris 2023 Atbildēt

Es ļoti padomāšu, vai balsošu nākamreiz par NA. Agrāk vienmēr balsoju... parakstu vākšana ārkārtas vēlēšanām būtu tieši laikā.

12.oktobris 2023 Atbildēt

Oi, nabaga plakanā galva... Beidzot mazliet pie prāta nācis.

13.oktobris 2023 Atbildēt

"Daļai latviešu inteliģences vai, teiksim tā, tiem, kuri gribētu sevi saukt pat intelektuāļiem, pie “smalkā toņa” skaitās NA nonievāšana" - pareizāķ gan būtu teikt "smaga vilšanās", jo NA sen jau neaizstāv tautas intereses un izdabā sabiedrības debilākajai daļai. Piemēram, iestāšanās pret Stambulas konvencijas ratificēšanu.

16.oktobris 2023 Atbildēt

Tas nav smalkais tonis, ir jau arī par ko. Kā jau es rakstīju-neskaties uz maniem darbiem, klausies uz maniem vārdiem. Ar ideoloģiju ir stipri par maz, kaut kas ir arī jādara.

16.oktobris 2023 Atbildēt