Komentāri: Ivars Āboliņš: Nacionālā drošības koncepcija ir dokuments, kas valsts pārvaldei ir saistošs

Komentē 4

Nekā jauna, Ukrainas variants. Sabiedriskie mēdiji vienā valodā divkopienu valstī nebūs nekas cits kā vienas kopienas piespiedu asimilācija. Var gadīties ka Putins kādreiz noiet mums garām un saskaņā ar morāles un ētikas principiem iedod pa degunu militārās operācijas veidā. Vai mums to vajag?

14.oktobris 2023 Atbildēt

No ko viņš tur gvelž. Bloķējot i-neta vietnes. Uzliec VPN, un skaties ko gribi. 100-tiem tūkstošu latviešu dzīvo viskautkur. Cik esmu paceļojis, pat LT vai EE, nerunājot par citām valstīm, ja gribi paskatīties kaut vai LTV Panorāmu caur viņu i-neta pieslēgumu, garām. Krievu TV ar viām skabējevām, solovjoviem, lūdzu, cik uziet. Varbūt ar to vajag sākt, nevis lielīties, kas te nobloķēts. Un ziņām arī jābūt objektīvām, nevis vienpusējām ar feiku elementiem, nu kā par karu Ukrainā. Jā, un vēl, kāpēc googlē vairs nevar sameklēt āboliņa cv? Protams, nav jau smuki, ka pirms kļuva par galveno Neplpli, gadus 5 bija Playboy latviešu versijas galvenais redaktors, kuru nobankrotizēja.

14.oktobris 2023 Atbildēt

...ar pletīzerisku viedokli pie realitātes... jo, "aizliegtais ir vienmēr šķitis kārdinošāks"...Tadēļ - šķietamais elementārais risinājums Latv. Mēdijiem (ar Latviju, kā ES dalībvalsti) - ir KONSEKVENTI ievērot Briseles fiksētos noteikumus ...Un, arī ...bez LIEKAS PAŠDARBĪBAS ...

14.oktobris 2023 Atbildēt

Āboliņš melo, ka "Dožģ" žurnālists aicināja ziedot Krievijas armijai. Kā vispār var ziedot uz e-pasta adresi? Žurnālists reklamēja TV kanāla pasta robotu un aicināja sūtīt informāciju par problēmām saistībā ar mobilizāciju.

15.oktobris 2023 Atbildēt