Komentāri: Zigmars Liepiņš: Kaut kas Latvijas vidē ir pamainījies ne uz to labāko pusi

Komentē 13

Laba saruna, visai godīga, cik nu var publiski izteikties par šo politisko "ķēķi", daļēji esot tajā iekšā. Un jā. NA bija - ir kļuvusi pārāk liberāla, merkantīli saimnieciska un tikai lozungu līmenī paliekot nacionāla.

19.oktobris 2023 Atbildēt

Arī PSRS vadītājs J.Andropovs pirms 40 gadiem godīgi atzinās - kaut kas nav kārtībā valstī un sabiedrībā, nav zinātniski pamatotas apjēgas par notiekošo.

Šāda situācija ir bīstama - to apliecināja ne tikai PSRS sabrukums un asiņainais 1993.g. oktobris Maskavā, bet arī pašlaik notiekošais Izraēlā un Gazas sektorā.

19.oktobris 2023 Atbildēt

Tukšums, tukšuma sajūta, bezmīlestības telpa - tas viss ir nācis klāt! Kaut kur izzūd gars, paliek vien miesa, čaula tukša un lieka!

19.oktobris 2023 Atbildēt

Globālistu neoliberālās ideoloģijas ieviesējiem Spīdola (Daile) nebija un nav vajadzīga, tāpēc tāds tēls rokoperā neparādās paaat 2023.g.. Vai to Liepiņ' un Latkovska kungs pašlaik saprot? "Mēs skaidri sapratām, kas ir kangari, kas ir Kangars, kas ir Lāčplēsis, kas ir Laimdota. Visi šie operas tēli ir arhetipiski. Šīs idejas mums bija gandrīz vai personificējamas. Varbūt tas bija mazliet naivi, bet visiem viss bija skaidrs."

19.oktobris 2023 Atbildēt

Diemžēl, ir jāsecina, ka pašreiz pie varas ir nokļuvušas divas prokremļiskas partijas- ZZS un Progresīvie.

19.oktobris 2023 Atbildēt

Nepatika Kūtris, dabūjāt Loginu. Atkal nepatīk? Visiem izdabāt nevar.

19.oktobris 2023 Atbildēt

Kūtris un kultūra ?

19.oktobris 2023 Atbildēt

Beidzot kaut viens no kultūras inteliģences pasaka kā ir, citādi liekas, ka Latvijā visi radošie un inteliģentie ir izzuduši. Bet tieši inteliģence ir tā kas var sacelt kājās cilvēkus - atcerieties Atmodu

19.oktobris 2023 Atbildēt

Vai latvju tauta vispār spēj būt tik vienota kā pirms 35 gadiem, vai tā vispār grib būt tāda?

Vai tāda latvju tauta maz vēl eksistē, nu tāda, kura ir tiesīga saukties par tādu?

Man šķiet, ka nē. Diemžēl.

Merkantīlisms, globālistu un liberastu propaganda ir savu paveikuši. Pat ļoti iespējams, ka pēc gadiem 70, par tādu Latviju varēs lasīt vēstures grāmatās (ja tādas vispār būs), jo ar megajaudu uzbrūkošajiem neomarksistiem, vēsture nav vajadzīga, tā ir pat traucējoša.

19.oktobris 2023 Atbildēt

Kapitālisms uz kuru tiecāmies ir noticis un tas arī ir viss pat Dziesmusvētkus par naudas apguves paveidu pārvērtuši

19.oktobris 2023 Atbildēt

Manuprāt ir jāsaprot ka tik bieži piesauktās Eiropas vērtības ir WW2 pēckara periodā radušās vērtības. Uz šodienu tās vienkārši ir novecojušas un vairs nedarbojas. Šodienas nestabilitāte izriet no tā ka stabilitātei vairs nav pamata. Nav viegli radīt jaunas vērtības ja tās sola ne tikai jaunas uzvaras bet arī jaunus zaudējumus. Kā saka, viss jaunais dzimst mokās.

19.oktobris 2023 Atbildēt

Pilnībā piekrītu cien. komponista teiktajam. Varbūt neesmu lasījis Progresistu mantras bet mani intresē, ko kungi un dāmas atbildētu piem. uz jautājumu...

Vai Latvija ir Jūsu dzimtene, vai tikai vieta kur piedzimāt un esat spiesti runāt latviski jo nebija citu variantu. Tāds vispasaules pilsoņa - amēbas indikātors

20.oktobris 2023 Atbildēt

Liepiņs arī konformists ,liberastu iztapoņa,ja Spīdolas tėls pazudis?

28.oktobris 2023 Atbildēt