Komentāri: Leons Taivāns: Karš ir tas lakmusa papīrs, kas uzrāda, kāda ir reālā situācija

Komentē 27

Huntas bļodlaiža, kā klājas, vaimanā tikai par Hamas zvērībām, bet ēbrēji jau tikai aizstāvas.Tad, taivānaprāt, nomest 6 bumbas uz palestīniešu bēgļu nometni, kurā ir sievietes un bērni - nav zvērības? Liela daļa Eiropas novēršas no Izraēlas, bet to jau taivānveidīgie negrib zināt.

11.novembris 2023 Atbildēt

aci pret aci, zobu pret zobu. Visi skaita - "sievietes un bērnus", bet aizmirst, ka tie ir vērtība valsts un sabiedrības acīs un propagandā tikai rietumos. UN lielisks vairogs agresoram, ar ko vicināties internetā, ka tie kas aizstāvas, nav selektīvi savā atbildē.

11.novembris 2023 Atbildēt

To "Labais" nelabais: jā, tieši tā, "6 bumbas uz palestīniešu bēgļu nometni, kurā ir sievietes un bērni - nav zvērības", JO:

1) tur nav un tie nav kaut kādi "sievietes un bērni", bet tur ir sadistiski maniakāli slepkavas, kuri TĪŠĀM (nevis netīšām!) un AR NODOMU UN PRIEKU SPĪDZINĀJA un sadedzināja dzīvus nevainīgus "sievietes un bērnus"!

2) diemžēl, NAV šobrīd cita saprātīga veida, kā pasargāt Izraēlas "sievietes un bērnus" no sadistiem, maniakiem un slepkavām - kā tikai šādi......

Vai Jums ir zināms cits? Tad nosauciet!

16.novembris 2023 Atbildēt

Paldies Ben par interviju ar Taivānu. Vismaz objektīvs skats redzams.

11.novembris 2023 Atbildēt

Paldies, par interviju, skaidrāk par prof.taivānu neviens nepateiks.

11.novembris 2023 Atbildēt

Paldies, par interviju, skaidrāk par prof.Taivānu neviens nepateiks.

11.novembris 2023 Atbildēt

P.S. Pastāv versija, ka Jēzus bija reliģiskais fundamentālists un terorists. Tikai pēc tam viņam biznesa nolūkos piešūta "iecietības un paklausības bārda"

11.novembris 2023 Atbildēt

Muļķi vienmēr meklē versijas, patiesību noliedzot;)

12.novembris 2023 Atbildēt

:)) .....pastāv versija, ka šī Jūsu "versija" ir no astaini ragainā gara, un visdrīzāk biznesa nolūkos tiek piešūta Jēzum Kristum, bet Visa Labā Darītājs ir:

1) iecietīgs pret grēcinieku, un nevis pret grēku (genderisma dzimumu maiņas propagandu bērndārzniekiem);

2) ir paklausīgs TIKAI Dievam un Dieva likumiem - un nevis grēkojošu nešķīstu cilvēku. "likumiem"

Jauku dienu visiem!

16.novembris 2023 Atbildēt

Kādam tas ir izdevīgi un kādam tas bija vajadzīgs. Nav jau arī nekāda terora un arī holokausta šobrīd. Vienkārši uzlikuši to pašu seno plati un tā tiek drīllēta jau kuro reizi.. Ja kādam nav skaidrs, tad vecais bībeliskais scenārijs, tikai ar labojumu uz mūsdienām.. Nekā jauna arī nebūs, jo viss ir labi aizmirsts vecais. Kad aizvēstuiriskos laikos jūdus padzina no tām zemēm, viņi tika nolemti klaida dzīvei un tā būs drīz atkal. Nedrīkstēja viņi ne atgriezties, ne arī nodibināt valsti tajā vietā. Citā būtu varējuši, jo tur nebūtu tas lāsts virsū, kas ir uzlikts viņu tagdējai un senču zenei. Ja kāds varbūt domā, ka tās ir baumas, vai vienkārši suņa murgi, bet visa tagadējā un arī senākā cilvēce, savu pastāvēšanu ritina pēc pavisām nedaudzām un pārbaudītām shēmām, jeb darba scenārijiem un tikai katraam laikmetam, ir savas atšķirīgas iezīmes, bet tas nenaina lietu kārtību un arī visu iznākmu. Tas iesākās taja brīdi, kad kāds tos bezspalvu pērtiķus apdvēseļoja un viņi pāevērtās par cilvēkiem. Kādēļ tā notiek, to variet pajautāt Īlonam Maskam, bet mūsu realitāte ir tikpat virtuāla, kā šī interneta vietne, kurā mēs šobrīd rakstān.. Kari, nekari un citas nebūšanas, tās kādā citā dimensijā ir tādi paši virtuālie spēļuki, kā tas ir arī pie mums šajā mūsu pasaulē.. Ja jums kāds pateiks, ka viss ko darāt uz datora ekrāna, citā vietā notiek patiesībā, diezin vai jūs tas spētu atturēt un tāpat tas ir arī pie viņiem.. Un ko vispār var saukt par teroristien, ja skatās no pretinieku viedokļa..? Pēc šīs loģikas un ja tas notiktu pie mums un padomju laikā, tad visi mūsu meža brāļi un brīvības cīnītāji, būtu bijuši tādi paši teroristi, par kādiem tagad uzskatām tos palestīniešus, kuri nav nolikuši ieročus malā.?

11.novembris 2023 Atbildēt

Sorry - bet maniakālu, tīšu cilvēku spīdzināšanu un slepkavošanu nešķīstas baudas dēļ (kā tie "nabaga palestīnieši") NAV lēti attaisnojama, un - viņiem par to pienākas atbildība: viņi, visdrīzāk, tiks padzīti no turienes pavisam, un nekādas valsts viņiem nebūs......

"Karmai" tik vienkārši neizbēgsi.

16.novembris 2023 Atbildēt

Vislielākās manipulācijas un meli kurus neviens necenšas analizēt ir tas, ka Rietumu propaganda apgalvo, ka Hamaz finansēja Sīrija un Krievija. Tātad Krievija un Sīrija finansēja spēku, kurš Sīrijas karā cīnījās pret Sīrijas valdību un Krievijas spēkiem Sīrijā. Gāziet uz Krieviju savus mīzalu spaiņus, bet kādu atstājiet arī priekš Amerikas.

11.novembris 2023 Atbildēt

" Mēs būsim lieli tik, cik mūsu griba." (Rainis) Lāčplēša dienā noder atcerēties, kā pie latviešu gribas gāšanas jau 1993.g. piestrādāja melnsvārča pēctecis, lielčekista Primakova skolotais kadrs, " ...un mana ideja bija tāda, ka Daugavmalā jāmet tos strēlniekus ārā un tajā vietā jāveido Okupācijas muzejs." Pa īstam vērta ir tikai mīlestība. Saruna ar profesoru Taivanu (Turpinājums) - Latvijas Avīze, 17. jūlijs, 2015.

11.novembris 2023 Atbildēt

...Nobeiguma akts, kurš paredz robežu negrozāmību, līdz ar Krimu 2014. gadā ir beidzies... Nemelo! Nobeiguma akts par robežu negrozāmību beidzās, kad ASV un NATO, pretēji saviem solījumiem Gorbačovam, ka nepārvietosies ne par vienu collu uz Austrumiem, ir pārgājušas uz Austrumiem par 1000 km un 14 valstīm. Un vēl Dienvideiropas valsts Dienvidslāvijas bombardēšana un sadalīšana sīkās daļās. Tieši tāpēc arī sākās Ukrainas karš un Krima dabūta atpakaļ, lai tas pats nenotiktu ar Krieviju. Lūdzu nepiemiedziet acis uz Izraēliešu organizēto holokostu pret palestīniešu tautu. Un nepiedēvējiet Hamaz zvērību aizstāvību, jo tās ir tikai manipulācijas.

11.novembris 2023 Atbildēt

"Izrādījās, ka visa Izraēlas drošības sistēma mierīgi krāc uz krāsns,...." - Bijušā lielčekista Primakova kadrs nemelo, viņš nodarbojas ar savu ierasto lietu - maldināšanu. Par Izraēlas drošības dienestu krākšanu vēl varēja runāt 1995.g. 4. novembrī, kad tika nošauts Izraēlas premjers Ichaks Rabins. Viņš nesa mieru Svētajā Zemē vēsturiskā taisnīguma atjaunošanas vārdā pret kuru nikni iestājās B.Netanjahu. Saturīgs ir Vj. Matuzova, kurš Tuvo Austrumu lietās ir iekšā >50 gadus, bet tagad atmasko gan Primakovu gan viņa skoloto kadru savārīto ziepju iemeslus. Sk. YouTube - Разговор Ольги Зиновьевой с Вячеславом Матузовым: Установление исторической справедливости

11.novembris 2023 Atbildēt

Vienošanās par NATO nepārvietošanos uz Austrumiem ir dziļi iesakņojies mīts. Kur tāds mīts radies, velns viņu zin, jo, cik man zināms, ne kāda vienošanās ar Mihailu Gorbačovu par to nekur dokumentāli nav fiksēta. Ja tu, Jāni, par to ko zini, neklusē, norādi interneta resursu ...

11.novembris 2023 Atbildēt
EDGARS > juris.liepi.6468748aef176

"Miera laikos mums bija izveidojies tāds stereotips,..." Drīz par mītu pārvērtīsies arī ASV vadīto kolektīvo Rietumu īstenotais War on terror, kurš sākās 2001.g. pēc provokācijas Ņujorkā 9/11. Paliks tikai sausa statistika internetā, ko apkopojis Vatsona institūts (watson.brown.edu/costsofwar/) Pavērtējiet SEKAS, ko radīja Rietumu stratēģiskā kļūda p.g. 90. gados, jo arī Drang nach Osten politika izgāzīsies. Over 940,000 people have died in the post-9/11 wars due to direct war violence./ The U.S. federal price tag for the post-9/11 wars is over $8 trillion.

12.novembris 2023 Atbildēt
Jānis > juris.liepi.6468748aef176

Bušs (ASV prezidents) personīgi apsolīja Gorbačovam. Tas, ka Rietumi nekad savus solījumus nav pildījuši, vai arī pilda tieši tik daudz, cik viņiem tas ir izdevīgi, to mēs redzam pēc šodienas situācijas. ASV pirmā izgāja no visām vienošanām, bet vainoja Krieviju. Krieviju visos nāves grēkos sāka vainot kopš 2007. gada sākot ar sportistiem. Mūsu melīgais un liekulīgais Dukurs piedaļījās ļoti aktīvi. Visu izdarīja Baširovs un Petrovs. Lielākie viņu noziegumi ir Skripaļu indēšana bez iemesla.(Britu izlūkdienests). Kahovkas aizprosta uzspridzināšana bez stratēģiski saprātīga iemesli pašiem krieviem par ļaunu. Ukrainas specgrupas ASV un Britu slepeno dienestu vadībā. Bet vis trakākais ko krievi izdarīja, tas ir uzspridzināja savu Nord Stream, kuru bez Amerikāņu vai Britu karaķuģu piedalīšanās izdarīt vispār nav iespējams. Bet latviešu mietpilsonis pārtiek no šiem meliem un jūtas laimīgs, ka 5. pants viņiem palīdzēs. Tāpēc var muldēt jebkurus murgus. Jūsu textus ir jāliek rubrikā Atmaskots.

12.novembris 2023 Atbildēt
Inocents > j.nis.6432c8dbe911f

Piedodiet - un mums, Latvijai, būtu jābūt kaut kā "saistošs" Buša solījums (vai nesolījums) Gorbačovam?

Domāju, ka nē: tieši Latvijas ilgtermiņa interesēm ir jābūt galvenajām. Priekš kam Jūs gribat apelēt pie šī (hipotētiskā) solījuma? Vai tad Jums Krievijas untumi, lepnība, iedomība un iegribas ir tik svarīga lieta? Lūk.

16.novembris 2023 Atbildēt

Izraēlu kā valsti var glābt tik musulmaņu likvidēšana nedzirdēti ievērojamos apmēros! Nav cita varianta. Hamā ir 40% palestīniešu un citu musulmaņu. Pūķina propagandisti zina teikt, ka Hamās ir pat vēl vairāk, procenti 60. Ja īsi, Izraēlu var glābt lokāli izmantojami atomieroči. Kur nolīst asinis, tur salapo vīnogulāji!

12.novembris 2023 Atbildēt

Attiecini savu tekstu uz Latviju, savu māju, savu ģimeni, saviem bērniem un sevi pašu. Tāšu taurītē pūtējs.

12.novembris 2023 Atbildēt
Guntis Akmeņkalns > j.nis.6432c8dbe911f

Un tomēr, nav cita risinājuma! šovakar pat Pūķina propagandists brīdināja visus un katru, ka bez atomieročiem neiztiks. Es vēl no savas puses varu pateikt, ka arī Pūķina Krieviju beigās dabūs kādu atombumbu uz galvu!

12.novembris 2023 Atbildēt
Inocents > j.nis.6432c8dbe911f

Piedodiet, cienītais - bet vai tad Latvijas iedzīvotāji nupat sūta 9000 raķetes un iebrūk Igaunijā, Lietuvā, Baltkrievijā, Krievijā - lai tur visus pēc kārtas spīdzinātu, izvarotu, nogalinātu, dzīvus sadedzinātu, nogrieztu galvas bērniem? NĒ?

Tad arī NAV, KO "ATTIECINĀT".

Varbūt Jūs pats tā gribat darīt? Neiesaku gan.

Bet, ja Jūs to pats tomēr izvēlaties - tad arī "attieciniet to tekstu" uz SAVU māju, SAVU ģimeni, SAVIEM bērniem un SEVI pašu! Bet neiesaku Tas, sorry, par to "taurītē pūšanu..."

Visu gaišu :)

16.novembris 2023 Atbildēt

Nenoliedzami šajā intervijā parādās daudzi interesanti vērojumi, piemēram par Krievijas līdzību ar Tuvajiem Austrumiem un interesēm šajā reģionā. Mani jau ilgu laiku nodarbina jautājums, kāpēc Latvija nekļūst eiropeiska, bet visā cenšas līzināties Tuvajiem Austrumiem. Te ir atbilde - tāpēc, ka Krievija un krievi diriģē it kā neatkarīgās Latvijas kultūru, politiku un ekonomiku, bet viņus pasus diriģē pēc Tuvo Austrumu principiem. Profesors velk ļoti interesantas vēstures paralēles starp mūsdienu globālo pasauli un senajiem un viduslaiku Tuvajiem Austrumiem, bet šās intervijas kontekstā nav iznācis pieminēt parādu verdzību kā spilgtāko sociālo praksi, ko 21.gadsimta Latvija pārņēmusi no senās Jūdejas. Lasu šo interviju kā idejas ģenerējošu un hipotētisku pārspriedumu, tāpēc mani pārāk neuztrauc intervējamā subjektīvās jūtas un izvēles. Viņš ar savu pieredzi pats par sevi ir interesants fenomens un ar savu būtību gribot negribot atsedz arī daļu no tās domāšanas, kas pašlaik nosaka toni Latvijā. Īsti nebūdams (bijušais?...) komjaunietis, viņš tomēr kaut kā ļoti labi iekļaujas preses un varasiestāžu oficiālajā diskursā, kaut arī saliek savus pikantos akcentus... Dīvaini, ka profesors neveltī vērību Irānai. Pie zināmas apstākļu sakritības (nelielām ģeopolitikas pārmaiņām ar kodolieroču palīdzību Tuvajos Austrumos), Latvijas priekšniecībai nākotnē pat varetu nāktie sbraukt pēc instrukcijām uz Teherānu, nevis uz Briseli vai Svēto zemi...

12.novembris 2023 Atbildēt

"Cauri sirdīm mums lauztās priedes augs, / Jaunā gaitā mūs jauni rīti sauks.

Tālāk mūžībā iesim dziedot mēs, / Mūžam gaismas pils kalnā gavilēs!

Mūžam gaismas pils gavilēs!"

Jūs.,a.god., ar to "krievu" piesaukšanu neaizraujaties, jo ne jau tikai negatīvais no tās "diriģēšanas" nācis. Un ne jau tikai no "krieviem". I.Ziedoni necitēšanu, labāk diriģentu M.Sirmo. " Dirģents Māris Sirmais intervijā laikraksta “Diena” pielikumam “Kultūras Diena” norādījis — “tas, kas notiek ar mūzikas skolām ir noziedzīgi. … Tā ir noziedzība, ko dara atsevišķas personas.”M.Sirmais arī uzdod jautājumu — “vai nav tā, ka to, ko “krievi” neizdarīja ar Latvijas kultūru padomju okupācijas piecdesmit gados, to tagad izdarīs paši latvieši? Mēs tolaik dziedājām “Deņ pobedi” (Uzvaras diena”), taču visiem bija iespēja darboties.(14.08.2009.)

12.novembris 2023 Atbildēt

Šai pat medijā tika rakstīts, ka dziesmu svētki vēl kādas pāris reizes notiks pēc inerces un tas arī viss. Un tas nav vienīgais. Mūsu jaunie bermontieši ir sagrāvuši visu ko vien iespējams sagraut. Sākot ar medicīnu, izglītības sistēmu Valsts aizsadzbu, bet galvenais visi gudrie cilvēki ir dabūti ārā no Latvijas. Palikuši vieni idioti.

12.novembris 2023 Atbildēt

Paldies par interviju! Taivāna kungs būtu jāintervē katru dienu visos medijos.

15.novembris 2023 Atbildēt