Komentāri: Jūrmalas rabīns Šimons Kutnovskis-Ļaks: Pienāks laiks, kad sērosim, bet pašlaik Izraēlai jākaro par savu pastāvēšanu

Komentē 5

1947.gadā Izraēla uzsāka Palestīnas iedzīvotāju etnisko tīrīšanu, sauktu par Nakba. Kā informēja Apvienoto Nāciju Palestīnas Komisija savā ziņojumā 1948.gada 20.aprīlī -”...Sievietes un bērni tika izģērbti, fotografēti, tad nogalināti ar automātiskiem ieročiem,....Kopumā ciematā tika noslepkavoti 200 sieviešu, bērnu un vīriešu, …”. Šādu, etniski tīrītu, ciematu Palestīnas teritorijā bija simtiem. 1982. gada 16.-18. septembrī Izraēlas armija ielenca Sabras un Šantilas palestīniešu bēgļu nometnes Libānā.Simtiem mirušo gulēja ielās, un daudzi ķermeņi bija sakropļoti. Zēnus kastrēja. "Es redzēju mājās mirušas sievietes ar savilktiem svārkiem līdz viduklim un izplestām kājām, desmitiem nošautu jaunu vīriešu, bērnus ar pārgrieztām rīklēm, grūtnieces ar uzšķērstiem vēderiem un viņu acis, joprojām atvērtas, melnēja klusā šausmu kliedzienā, neskaitāmi zīdaiņi un mazuļi, kas bija sadurti vai saplēsti un izmesti uz atkritumu kaudzēm," laikrakstā New York Times rakstīja Stīvensa. Saskaņā ar Sarkanā Krusta datiem šajās nometnēs tika nogalināti līdz 1500 cilvēku. Atbildīgie par slaktiņu - toreizējais aizsardzības ministrs un vēlākais premjerministrs Ariels Šarons, ģenerālštāba priekšnieks Rafaels Ejtans un militārās pretizlūkošanas komandieris Amans. Neaizmirstam, ka uz 300 000 arābu atbrauca divi miljoni ebreju, un visi ievācās arābiem atņemtajās mājās. Tāda ir cionisma patiesā seja- slepkava vaino upuri , sagroza patiesību, attaisno genocīdu un aparteīdu ar holokostu. Reizēm domāju, cik lielam morālam kroplim ir jābūt lai ar nacistu noslepkavotajiem ebrejiem attaisnotu holokostu pret arābiem! Izraēlā pie varas ir nacistu režīms; diemžēl arī Latvijā, pat par rabīnu , ir atklāts nacists. Un ko viņš māca mazajiem ebreju bērniem? Fašisma ideoloģiju! Normāli?

13.novembris 2023 Atbildēt

Bet ko mums darīt ar fašistiem, Pūķinu ieskaitot, kas iebruka Ukraiņā un slepkavo ukraiņus? Ēbreji ar arābiem, arābi ar ēbrejiem izkarosies un tiks centrā, bet kas un kad iznīcinās fašistus Krievijas Federācijā, vai to izdarīs Kadīrovs, Ķīna?

13.novembris 2023 Atbildēt
grigorijs > 117414234599465

Nemulsina, ka cionisti nedēļas laikā noslepkavojuši divtik mierīgo iedzīvotāju kā krivi gandrīz divu gadu laikā Ukrainā? Kad runājam par fašistiem- kas ir Azov, Aidar, Dnipro-1, Dnipro -2 ? Līdz 2022 gadam Reuters, Politiko, Amerikan Arms,Al Jazeera, Facebook viņi bija teroristisko organizāciju listē, blakus ar Kukluksklanu un Igil/ Islāma valsti ! Viss nav tik vienkārši, kā amīšu propaganda vēsta. Un ko darīt ar amerikāņu un latviešu, poļu, ukraiņu, lietuviešu fašistiem, kuri iebruka Irākā un slepkavoja irākiešus? Kas iznīcinās fašismu Amerikā, Eiropas Savienībā, Izraēlā ?

13.novembris 2023 Atbildēt
Guntis Akmeņkalns > grigorijs

Kur vien skaties visur fašisti? Bet varbūt mēs par daudz ietilpinām vārdā fašisti? Nu nevar būt, ka visi ir fašisti vai teroristi. Krievijas vara ukraiņus sauc par fašistiem, ukraiņi krievu armiju ordas par okupantiem, kas iebrukuši Ukrainā...kads sakars te ar fašistiem? Ne, nu krieviem visi, kas nepaķlaujas viņu varai ir fašisti, tas tā iegājies, drīz arī Ķīniešus šie sauks par fašistiem, vai Kadīroviešu musulmaņus, Dagastāniešus, kad tie sāks iebrukt Krievijā! Ja, īsi, labāk lietot vārdu okupanti.

13.novembris 2023 Atbildēt
grigorijs > 117414234599465

Piekrītu-precīzāk ir saukt par nacistiem, cionistiem un okupantiem. Gan ebreji, gan krievi ir okupanti. Ebreji piedevām cionisti un nacisti. Kāpēc mēs tā esam pret krieviem ; un kāpēc tik ļoti ebreju pusē? Amerikāņu saimnieka komanda ?

13.novembris 2023 Atbildēt