Komentāri: Uldis Augulis: 25% sabiedrības ir vienaldzīga pret vardarbību – tas ir ārprāts!

Komentē 14

Mjaaa... Sēžot 15 gadus uz mīkstiem beņķiem prātiņš no galvas uz pakaļu pārvietojies tam zzs genossem. Stāsta par bērniem unizglītību, bet atbalsta masveida skolu slēgšanu laukos. Naudas esot daudz kā spaļu - tik nezinot kam to dalīt... ak, stambuliņa cik jauka dzeja!

4.decembris 2023 Atbildēt

"Neatkarīgā", vai tiešām tu esi tik atkarīga no Lemberga? .... Nožēlojami! Nožēlojama ir ZZS taisnošanās! Pretīgi!

Šie, tā saucamie "zemnieki", ir sevi- kā politiķus - izmetusi mēslainē. ... Prātam netverama ir zzs melošana tautai - tik atklāti un izaicinosi, uzskatot tautu par idiotiem.

Žurnālisti, - kur ir izmeklējošā žurnālistika, kura saliktu kopā Lemberga kriminālprocesu (Tiesas lēmumu) un ZZS politikas pārdošanos, kažoka apmešanu? Kur ir šāds raksts? Žurnālisti, arī jūsu pārdodaties, arī jūs esat nicināmi!

4.decembris 2023 Atbildēt

Tikpat pretīgs mūžīgais ministrs kā gepards no NAciķiem. Esot par Satiksmes ministru un bija viss tur labi atšķirībā no Linkaita? Korupcijas (kaut vai Vlakon) un vilcienu iepirkuma skandāli viens pēc otra. Linkaita laikā tādus nemanīju.

4.decembris 2023 Atbildēt

ZZS esot konservatīvie? Kā tad konservatīvie tik viegli varēja uzmest visas tradicionālās konfesijas kuras visas aicināja neratificēt konvenciju?

4.decembris 2023 Atbildēt

ZZS nav konservatīvie bet gan ir bremzes, kas vadās no principiem "ka tik kaut kas nenotiek" un " kā mūsu pašu labumam vajag".

4.decembris 2023 Atbildēt

Kur vēl tas ir redzēts ka konservatīvie iestājas pret Bībeli un tradicionālā loģiku?

4.decembris 2023 Atbildēt

Vajadzētu papētīt tos 25% , vai tās ir sievietes vai vīrieši. Simts punktu , ka tie ir vīrieši , kuriem , vajadzēs padomāt, bet tādi jau nedomā.

4.decembris 2023 Atbildēt

Kādi 25%? Latvija taču vēl nebrūk kopā? Reāli vismaz 99% būs pret vardarbību. Problēma ir tajā ka cilvēks jau vairs nevar saprast kuri te ir pret vardarbību un kuri nav jo apkārt staigā visādi viltus konservatīvie , visādi dzimumu jaukšanas speciālisti u.t.t.. Tā teikt, viss ir vienos melos iekšā.

4.decembris 2023 Atbildēt

Paradīzes dārzā Ievu kārdināja čūska.

Vai visām feministēm par to nebūtu jāaizdomājas?!

Var paklausīties arī Arestoviču. Apmēram šai pašā sakarā.

www.youtube.com/watch?v=viCMobNeaPY

4.decembris 2023 Atbildēt

Daudz lielāks % vienaldzīgo ir pret Stambulas konvencijas otro sadaļu.Gender (socialais dzimums).Tad,kad pirmie pusaudži sāks mainīt dzimumu bez vecāku ziņas,tauta modīsies.

4.decembris 2023 Atbildēt

Konservatīvās vērtības ietver arī tai skaitā, ka sieviete ir mamma un vīrietis tētis. Mamma tas ir sieviete un tētis ir vīrietis. Tātad mamma baro ar krūti abu bērnus, lai tie saņemtu visu pašu labāko no mammas un iegūtu arī kopējo saikni hormonāli. Tētis tikmēr ies malku zāģēt un skaldīt, pēc tam mamma virtuvē kopā uzvarīs zupu un kad tā gatava pasauks savu vīru, tad viņi kopā visi apsēdīsies pie galda, pateiksies Dievam un kopīgi ieturēs pusdienas. Tēvs paņems mazuli savās stiprajās vīrišķīgajās rokās un paspēlēsies. Mazulis jau no bērnības iemācīsies un sapratīs, ka vīrietis ir stiprs un vīrišķīgs un sieviete ir maiga, mīļa un trausla. Un tas ir tikai piemērs, bet šis arī ir tradicionālās vērtības. Un, ja mamma ir kostīmā darbā, tad tāpat aiz šī kostīma ir šī maigā trauslā būtne. Stambulas konvencija ir tikai viens no daudzajiem instrumentiem, kas grauj un graus ģimenes! Jo nākotnes ģimenes veidojas no bērnības, ko ieliek bērnos, tas arī nākotnē nāk ārā!

4.decembris 2023 Atbildēt

Un pats galvenais aizmirsu pateikt, ka konservatīvajās vērtībās ģimenes galva nav vīrietis. Ģimenes galva ir Dievs! Un tad tikai būs tās vêrtības, kas balstīsies mīlestībā

4.decembris 2023 Atbildēt

Nu vēl jau ir tradicionālās ģimenes veidošanas loģika. Tradicionāli parasti tētis ir aktīvais un tas kas izvēlās mammu, un pēc tā kā var, pēc izskata pārsvarā (visas sievietes ir skaistas, dažreiz ir tikai pamaz alkohola). Tradicionāli tētis tieši ar savējo raksturu pretendē uz ģimenes galvas statusu jo kā vispār tētim tikt pie mammas rakstura klāt? Mammai jāsaprot ka tētim viņas raksturs maz interesē un nav arī pieejams. Savukārt tētim jācenšas savs raksturs izrādīt iepazīšanās laikā un mammai tas būtu jāprot arī novērtēt (īstu vīriešu ir maz vai vispār nav) pirms piekrist laulībām.

4.decembris 2023 Atbildēt

Mamma Mia , sociālais dzimums, varbūt vēl smalkāk, politiskais dzimums, ekonomiskais dzimums, dzivnieciskais dzimums, policijiskais dzimums, tiesiskais dzimums .. ridzinieciskais dzimums, utt.,

4.decembris 2023 Atbildēt