Komentāri: Satiksmes eksministrs Matīss: Mēs zinām, kuri nesagatavoja vilcieniem infrastruktūru

Komentē 12

Matīss jāietupina par valsts noslēpuma izpaušanu - nauda apgūta, bet projekti nav īstenoti. Tā prakse ir latviešu valsts mugurkauls. Saklauzīs mugurkaulu un valstij - kirdiks, vai par to cīnījāmies uz barikādēm.

29.janvāris Atbildēt

oioioi - Marcis - es piem par naudas apgūšanu barikādēs necīnījos, piekrītu - neīstenotos projektus var piedot - galvenais , ka valsts izdevusies.

29.janvāris Atbildēt

Interesanti kurā brīdī parādīsies teksti ka Krievija vainīga.

29.janvāris Atbildēt

Tā jau ir , kā saki. Taisnība.

Vai domā, ka "šrēderīši" ir tikai Vācijā? Nē protams.

Mūsējie "šrēderīši" ir paši krutākie. To pierāda kaut vai šurumburums ap elektrību, vilcieni tāds štrunts vien.

Rekur kārtējo reizi estu-somu kabelis noplīsis!!! Ak vai!!! Elektrības cenas debesīs. Baltijā, arī Latvijā. Palikušais igauņu kabelis kopā ar lietuviešu kabeļiem nespēj to druku pavilkt. Bet letiņiem nav, nav kabeļa uz lētās elektr. zemi Skandināviju!!! Ir 330KV Kurzemes loks, bet kabeļa nav. Anniņ apsedzies.

Tas pats ar daudzām citām lietām, tai skaitā ar OIK, kaskādes rekonstrukcijām, TEC remontiem un t.t..

Līdzeklis varētu būt melu detektors. Ar amerikāņu operatoriem. Visiem, kas pieņem jebkādus lēmumus no valsts. Deputātiem, ministriem, prokuroriem, tiesnešiem, poličiem un visiem pārējiem. Uz "šrēderismi". Tikai mumsiem nav tāds Hērakls, kas to spētu dabūt gatavu.

29.janvāris Atbildēt
Marcis Dzelme > juris.seikovskis

Juris Seikovskis jau atkal smagi murgo savus stulbos neta murgus un tikko elektribas cena birza ir 0,078 eiro centi.

29.janvāris Atbildēt
Juris Seikovskis > 1531281217038991368

Cienījamais Mārci, noslaukiet puņķus, pēc kam komentējiet.

Jā, no 12:00 biržas cena par 7,13 centi par kwh. Tikai somiem tai pašā brīdī 2,1 centi/kwh, jeb teju četras reizes mazāka. Zviedriem SE1 un SE2 tas pats. Pat SE3 zviedriem 4,8 centi uz kwh.

Ja tas attiecas uz mājsaimniecību, tad to praktiski nejūt. Bet ja ražošana ar nopietnu elekroenergijas patēriņu, tad tas jau ir sāpīgi. Tas būtiski ietekmē mūsu produktu konkurētspēju.

Ir vēl viens knifiņš, kurš daudziem nopietniem el. patērētājiem ir būtisks. Cenu atšķirība starp Somiju un Latviju!!! Normālā energosistēmu darbības režīmā tās ir vienādas. Šobrīd nav normāls režīms. Līdz ar to cena daudziem pieslēgumiem ir reizes augstāka, nekā ar to rēkinājās plānojot ražošanu. Un tā starpība ik pa brīdim nav pat 3 vai 5 reizes!!!!!!!!!!

29.janvāris Atbildēt
janis > 1531281217038991368

piekrītu - daudzi murgo, bet Tavu komentu noņēma, nezināju, , ka nra arī ir govis , kas nolaiza komentus.

29.janvāris Atbildēt
Marcis Dzelme > juris.seikovskis

Juri un beidz te murgot, jo Latvija nav Somija un Latvijas ir svarigi iztasit taisno elektribas pieslegumu uz Vaciju.

29.janvāris Atbildēt
C21

Iesaku Antona pievienoto video noskatīties visiem PV ekspertiem un valdes locekļiem.Un noklausīties dziesmu Vilciens Rīga — Valka.

29.janvāris Atbildēt

Biku pēc priekšvēlēšanu "sīrupiem" izklausās. Bet taisnība jau onkam ir.

29.janvāris Atbildēt

Vai Pasažieru Vilcienam savus speciālistus nebija jānosūta pieredzes apmaiņā uz Lietuvu. Tur jau kuo gadu kursē tās pašas Škodas Vagonkas ražotie vilcieni, pat divstāvīgie.

29.janvāris Atbildēt

Raksts ir graujoš - iespējams , varbūt un tādā garā - nav fatu tad neraksti - mēs zinām ! Prāta skalošana apvienota ar pasu slaukšanu

30.janvāris Atbildēt