Komentāri: Armands Krauze: Latvijā zemnieki bauda lielāku atbalstu nekā Lietuvā, Vācijā, Francijā

Komentē 6

Latvijā nav zemnieku , jo Latvija nav strādnieku/zemnieku valsts. Neticu, ka tagad tik tups ministrs, kas pat nav mēģināts izglītot. A no kuriens atbalsts - pastalas samet? , samet arī priekš Ukrainas un Āfrikas bada cietējiem? Latvijas krievs nekad uz tādu nejēdzību neparakstītos, tad nu ziniet, dārgie tautieši par ko balsot. neesat jau peļu galvas.

2.februāris Atbildēt

Latvijā nav labāki apstākļi zemniekiem! Tikai tāpēc, ka zemnieki vēl nav Rīgā, kā citur Eiropu galvaspilsētās. Tā nav mēraukla. Bet izskatās , ka drīz Rīgas ielās tiks lieta virza sāls vietā

2.februāris Atbildēt

Mums Latvijā nav zemnieku.Bet ir zemnieki,kas visu eksportē.Jo Latvijas iedzīvotāji ir bagāti un maizi var nopirkt arī pa 2,59 puskukuli.Kur redzēts,kāpa puskukuli jāmaksā tāda nauda.Zemnieki bija kad nebija brīvā Latvija Kārtīgas zemniekus var saskaitīt uz vienas rokas pirkstiem.

5.februāris Atbildēt

Krauze tā pateica, un iepūtiet. Viena varas astoņkāja ministreļa teiktais pret skarbo patiesību, kuru valdošie nelieši ciniski noliedz vai ignorē.

3.februāris Atbildēt

Lagzdiņa kungs tikai domā par saviem graudkopjiem,ogu audzētājiem.Bet pārējās zemnieku nozares grib nogremdēt.Tie,kas nodarbojas ar lopkopību,biškopībā,piensaimniecībā tas visa aizies par burbuļi.Lagzdina kungam būtu jāatstāj siltais krēsls.Tiem cilvēkiem,kas vēlas darboties un dzīvot,tie šodienas pikets nepiedalījās.Jo pārsvarā bija tikai graudkopji un ogu audzētāji.Veikala Latvijas ābolus,ogas nav redzamas Un ja parādās,tad tas ir liela cena.Kaposti arī maksā 1,50eiro,ja tie ir no zemniekiem.Kapec tad Lagzdiņa kungs negriezas pie Gerharda,Šmita,kad bija zemkopības ministri.Un nu grib lai Krauze visu izdara vienas nedēļas laikā.Jo katra nozare prasa laiku un darbu.Jadoma arī par citām zemnieku nozarēm.Lagzdina kungam būtu jaaprunajas arī ar pārējām nozarēm.

5.februāris Atbildēt

Mūsu valstī strādāt gribosus zemniekus var saskaitīt uz vienas rokas pirkstiem.Kuri strādā godprātīgi Bet tie,kas piedalījās pikets tie ir eksportetaji,kam vajag simtiem hektārus,minerālus,pesticīdus un vēl daudz ka.Sadi zemnieki nestrādā.Saciet strādāt godīgu dzīvi lielie piketetaji un nedzeniet pārējos zemniekus bedrē.

5.februāris Atbildēt