Komentāri: Nils Ušakovs: Putinam bija pilnīgi vienalga, ar ko viņš tobrīd sarokojās

Komentē 6

Skatos uz to cilvēku un man viņa ir kaut kur žēl, jo, manuprāt, viņam politiskajos, nacionālajos jautājumos ir nemitīgi jātēlo, jāizliekas, jālieto tā saucamā diplomātija - puķu valoda... Tāds Štirlica cienīgs mentālais, emocionālais stāvoklis pamatīgi iztukšo dvēseli. Viņš laikam mazliet var atslābināties, bet arī laikam ne līdz galam, tikai savu domubiedru vidū - starp karsti krievu pasauli aizstāvošiem dažādu tautību cilvēkiem - impēristiem.

6.februāris Atbildēt

Normāla valsti viņš jau sen sēdētu cietumā, taču Latvijā, nez kāpēc arestē Jākobsonu, nevis Ušakovu.

Pierādījumu par strādāšanu Krievijas labā cik uziet, taču viņam pat pirkstiņš netiek piedurts.

Jūs ticat mūsu valdībai, prezidentam, VDD, policijai?

6.februāris Atbildēt

>>Normāla valsti viņš jau sen sēdētu cietumā, >>

Cien. Valdi,

Man tieshaam interesanti, ko Juus uzskataat par 'normaalu valsti'? Es Vaacijas Federatiivajaa Republikaa dziivoju jau >26 gadus, un varu absoluuti droshi jums apgalvot, ka Vaacijaa Ushakova kgs noteikti cietumaa neseedeetu. Vieniigaa valsts, kuraa Ushakova kgs droshi seedeetu cietumaa, ir krievija (protams, ja vinjam piesietu spiegoshanu Latvijas labaa).

6.februāris Atbildēt

Starp citu, man jau nekas nebuutu pretim, ja Briselee Ushakova kgu 'piegrieztu' - dotos atpakalj uz Riigu, un kopaa ar Burova un Amerika kgiem kaut cik savestu kaartiibaa Riigu - attiiriitu no tiem meesliem, kaados 'regresiivie' ir ievedushi Riigu. vismaz manaa skatiijumaa.

6.februāris Atbildēt
Valdis > 4084290611598936

Es šeit nerunāju par viņa politisko darbību, kas vienmēr ir slidena tēma. Es runāju par konkrētiem faktiem, konkrētu informāciju, kas tika piegādāta Krievijās vēstniecībā rezidējošiem spiegiem. Ir fiksēta sarakste, tikšanās ar šiem aģentiem, kas vēlāk tika izraidīti no valsts. Par to jau ir runa !

6.februāris Atbildēt
Valdis > 4084290611598936

Tas frukts ir daudz viltīgāks par Ždanoku, ielīdis Briselē uzreiz sāka tēlot baigo sociāldemokrātu un par Krieviju diži nesprēgāja. Droši vien tāds bijā saimnieku rīkojums.

Skaidrs, ka viņiem vairāk nav vajadzīga tā vecene, bet šitais vēl noderēs.

6.februāris Atbildēt