Komentāri: Aivars Lembergs: Jūs, rīdzinieki, pie savām ielām esat pieraduši – tās taču ir briesmīgas!

Komentē 5

“Jūs, rīdzinieki, pie savām ielām esat pieraduši – tās taču ir briesmīgas.”

……………………………..

Tieši tā ─ angļi pat čurāt uz Rīgu vairs nebrauc…

5.marts Atbildēt

Ne tikai briesmīgas,bet drausmīgas,nu jau sit pušu krievijas djerevņas ielas!!! Nacionāļi un staķis nolaiduši Rīgas ielas līdz kliņķim!!!staķi un ķirsi vajadzētu aiz kājām piesiet pie mašīnas un pavilkt pa rīgas ielām,lai ar dirsām izbauda savu saimniekošanu!!! Ielu dēļ rīgu gribas saukt par Muhosransku!!!

5.marts Atbildēt

Levitu par prezidentu - kliedza Dzintariņa Nacionālā apvienība, kaudze cilvēku, kuri parakstīja petīciju - Levitu par prezidentu. M. Zālīte, kurai vienmēr bijis kas sakāms par prezidentiem, Levitam veltīja vārsmas, un te Lembergs ar savu viedokli, ka Levits ir ... Jā, un tas trakākais, ka Lembergam taisnība, bet lielai daļai tā saucamo nacionālistu, Latvijas kultūrslāņa pārstāvjiem - nē! Latviju gremdē tieši šie! Kučinskis - labo darbu čempions...var tikai ierēkt!

P.S. Labi, ka mums vēl ir tāds Lembergs!

5.marts Atbildēt

Diemžēl god., Lemberga kungs - lielāko daļu Latvijas - Rīgas iedzīvotājus tas apmierina, gan tukšie skatlogi galvaspilsētā, gan netīrās ielas, gan "gudri - smalki" izvietotie celiņi pilsētas ielās, gan tālredzīgie velo celiņi, kas uzlabo ceļa drošības izmantošanu - satiksmi, gan bez braukšanas tiesībām izmantojamie velosipēdi, skrituļbraucamie, skūteri un citi tehnoloģiskie izgudrojumi uz "kvalitatīvi" uzklātiem ceļa segumiem, gan izcili "mazās" algas valsts padomniekiem, deputātiņa kungiem, kundzēm, lēmuma un bezatbildības pieņēmējiem - "malēniešiem". Visām izteikti - tālredzīgi, plānveidīgi uz "izaugsmi" zem alkatības maskas slēptām aktivitātēm. Latvija un tās iedzīvotāji ir tieši tur, kur viņiem jābūt ar šādu domāšanu un sapratni par pārvaldību , par labklājību un tiesībām baudīt 21 gadsimta labumus. Kamēr Latvijas intereses apkalpos sarkano baronu kliķe, paaudze - šeit dzīves ar + zīmi nebūs nekad, un neviens normāls jaunietis šeit neatgriezīsies, lai ko nesolītu šie sarkano baronu ielikteņi. Uzprasiet ierēdņiem no kurienes budžetā ir nauda - Jūs būsiet pārsteigti par atbildēm, tas nebūs par hipotenūzu...

5.marts Atbildēt

Jā, ir viss, kā saka Lembergs. Un nekas nemainīsies kamēr pie varas būs politiski policejiskā "Jonotības'' mafija

7.marts Atbildēt