Komentāri: Aivars Lembergs: No kurienes Latvijā pazuduši 900 tūkstoši cilvēku? Neuzminēsiet – no Rīgas!

Komentē 11

Kāds bija, tāds arī palicis. Melo acīs skatīdamies. Jo skaitļus jau neviens nepārbaudīs.

6.marts Atbildēt

Vlisi viņi tādi Tramps, Orbans, Lukašenko meļi un zagļi! Nerunājot jau par viņu fīreru Putinu!

6.marts Atbildēt

Kādi 900 000 tūkstoši no Rīgas ir aizbraukuši, Lembergam mentālo vesiļību vajag ārstēt, turklāt padziļināti. Pat padomijas laikos Rīgā bija(ar visiem tūristiem un viesstrādniekiem) aptuveni 1 200 000 un nekādi ne vairāk Ja viņējais domā ka izbraukuši no Rīgas ir 900 000,tad loģiski ka Rīgā šobrīd vajadzētu dzīvot 300 000 iedzīvoiāju. Ikdienā tomēr liekas, ka ir daudzum reizes vairāk.Turklāt visi tie kas aizbrauca bija migranti no "brāligajām" padomjzemes republikām, kurajiem šeit principā nebija jābūt, vispār.

6.marts Atbildēt

Marci Dzelme, 1991 gadā Rīgas iedzīvotāju skaits bija aptuveni tāds pat kā tagad( visādi kirgīzi un tadžiki no "brālīgājām" republikām un padomijas armija neskaitās). Ko tavējais tur murgo kādi 2 000 000 Rīgā?

6.marts Atbildēt
Normunds > sv.tais.naivums

Vispār jau Lembergam ir taisnība, Rīgā cilvēku ir knapi 300 000, kas varbūt veido pienesumu budžetā. Tos, ko redzat no rītiem dodoties uz darba vietām vai lielveikaliem, nav Rīdzinieki.

6.marts Atbildēt

“Mēs esam unikāla valsts, kurā valdība brauc pēc sankcijām pret savu valsti!…”

…………….

Ja tauta vērīgāk ielūkotos mūsu politiķu sejās, tad ievērotu, ka starp tiem ir daudz tādu, kuriem muļķu mājas dakteri neļautu sēsties pie autiņa stūres!

6.marts Atbildēt

Kas attiecas uz Lembergu, tad tir pat ģīmi nevajag ielūkoties, tiko paver muti, tā viss skaids.

6.marts Atbildēt

Viņi mūk no valsts izzadzējiem. Vai Lembergs var pierādīt pretējo?

6.marts Atbildēt

Cipari nav būtiski bet fakts ir fakts

6.marts Atbildēt

100% taisnība Lembergam. Taču šis laiks vienkārši jāpārdzīvo, kā briesmīgs murgs. Valsts vadībai atlasa cilvēkus nevis pēc spējām, bet pilnīgi pēc citiem kritērijiem: vadāmības ērtuma, kur svarīga loma ir arī netradicionālai orientācijai.

6.marts Atbildēt

Gunārs Astra. Pēdējais vārds. “Es ticu, ka šis laiks izgaisīs kā ļauns murgs. Tas dod man spēku šeit stāvēt un elpot. Mūsu tauta ir daudz cietusi un tādēļ iemācījusies, un pārcietīs arī šo tumšo laiku.”

7.marts Atbildēt