Komentāri: Didzis Šmits: Tas ir protests pret neprātīgo ES "klimata" un "zaļo" politiku

Komentē 4

Ja krievu propoganda ar cilvēka smadzenēm dara ko grib, kāpēc lai ES būtu citādi? Ja kāds nolēmis kļūt prātīgs - būs jāpapūlas. Ja lēmis prātu podā nolaist - pieslēgsies ideoloģjai. Civilizācijas norieta gars visur viens, lai gan niansēts izpausmēs.

6.marts Atbildēt

Katram pilsonim būtu jāzina īsto zinātnieku viedokli par mūsdienu pasaules gala sludinātāju reliģiju. Es uzskatu, ka ticīgo fanātiķu graujošajām darbībām Zemes klimata pārmainu apturēšanā ar civilizētās sabiedrības labklājības iznīcināšanu beidzot būtu jādod brutāls novertējums, aizslaukot vēlēšanās šo “Zemes klimata regulētāju” sektu politiskajā mēslainē. CO2 nav inde, bet dzīvības gāze. Mēs visi esam oglekļa dzīvība uz planētas Zeme. Māciet to visi saviem bērniem, un trieciet ratā politiskos šarlatānus un OIK un CO2 kvotu tirgoņus krāpniekus. Izcils izglītojošs materiāls ar ikvienam labi saprotamām bildēm un faktiem atrodams CO2 Koalīcijas tīmekļa vietnē. Šiem viedajiem un pasaules mērogā ļoti ietekmīgajiem vīriem un sievām, lielākoties fizikas, bioķīmijas, ģeoloģijas un citu nozaru augstākās raudzes zinātniekiem no MIT, Princetonas, Harvardas un no citām planētas Zeme pašām visprestižākajām un visautoritatīvākajām universitātēm, šķiet ir apnikusi visas pasaules muļķošana ar nezinātniskajām “klimata briesmu” blēņām. Pagaidām tikai angļu valodā, bet pelnīts mans respekts viņiem. Šie fakti būtu jāzina katram izglītotam latvietim.

co2coalition.org/

6.marts Atbildēt

Labo mežu nemaz nav tik daudz. Kā cilvēks, kurš 6 g.v. ierušināja zemē priedes sēkliņu līdz vecumam, kad manis stādītajā mežā iebrauc harvesters un 20% no koksnes pamet zem riteņiem, izveidojot platus koridorus, daudzko varētu pastāstīt. Turpat blakus 100+ g.v. mežu izlases veida ciršana, kur pameta zem riteņiem visu pamežu. Un tad noteikti bija zvans, ka vajag ekstra baļķus un pēc 5 gadiem vēlreiz to cirsmu paretināja. Ķeris varētu izlasīt šo - pameža nav, putnu arī. Žubītēm patīk augstu, pārējie ir prom. Izskatās skaists mežaparks, Šmerlī arī putni pametīs parkveidīgo daļu.

Kas būtisks atšķiras citviet Eiropā aizsargājamajās teritorijās no Latvijas. Vācija ir "ieķeksējusi" Priekšpomerānijas ūdeņainās daļas, kur nevar notikt saimnieciskā darbība, zivis toties var ķert. Spānija krūmiem apaugušus pustuksnešainus kalnu rajonus. Latvija - kārtīgus mežus,aramzemes un izstrādājamus kūdras purvus :D

6.marts Atbildēt

Vai meža īpašnieki ir arī alkatīgie mežu uzpircēji un pārpircēji, kuri mežus safragmentē atbaidošās kailcirtēs?

6.marts Atbildēt