Komentāri: Kā Lietuva gatavojas karam un kādēļ sabiedrībai daudz kas netiek stāstīts?

Komentē 5

Ja karš ar Krieviju neizbēgams un ja Rietumu palīdzība ir apšaubāma, tad varbūt Latvijai ( Lietuvai, Igaunijai ) nekavējoties kļūt par, piemēram, Vācijas vai Apvienotās karalistes protektorātu ( politisku, militāru vai ekonomisku )? Kara gadījumā maz kas paliks pāri no mums. Cik lielā mērā mēs esam gatavi maksāt ar savu jau apšaubāmo neatkarību, lai izdzīvotu kopīgoti ar Rietumiem?

19.marts Atbildēt

Kāda netaisnība! Putins tik kurina uguni un Rietumi tik cepās. Un ar uguns kurināšanu es te domāju darīšanu. Rietumi cepās tāpēc ka neko derīgu nedara, tikai vāvuļo. Kas negrib cepties svešā ugunī lai pats kurina savu uguni (dara kaut ko derīgu, kaut ko lietas labā), nevis tikai savā slinkumā un netaisnībā cepās svešās ugunīs.

19.marts Atbildēt

.. lielākie pēdējo gadsimtu kari pastāvīgi ir skāruši "Baltijas telpu" — neceriet, ka tā nebūs arī šoreiz.

Vai mūsu bruņotos spēkus vada hroniski idioti?? Kāds NATO lietussargs?? Kādas "žmurikāņu" garantijas?? To pašu pindosu, kurus sasita lupatās Vjetnamā, kuri [absolūti apdi..rsušies] bēga no Afganistānas pametot visu(!!!) bruņojumu?? Shitie ukraiņiem [un Latvijai] kaut ko palīdzēs?? Jā — palīdzēs, bet tikai tik tāl, cik tas būs izdevīgi viņu pašu militāri rūpnieciskajam kompleksam; tie tak peldas naudā no kara un dročī, kad slāvi apkaro viens otru ...

. ko darīt? Mans asina mačeti un pa rokai ir pāris nazīšu. Mācos mest nazi (svarīga izjūta, bet tā jātrennē).

. Starp citu, man liekas, ka lielākie brīvas Latvijas ienaidnieki meklējami tepat uz vietas ....

19.marts Atbildēt

'Labus', izguli dzērumu un beidz klausīties Kremļa propogandu. Pastāsti, no kā amerikāņi bēga Afganistānā? Par amerikāņu aiziešanu no Afganistānas ASV valdībā runas bija jau kādus gadus pirms ASV armijas aiziešanas no turienes. Nu nevar bezgalīgi ilgi tērēt ASV nodokļu maksātāju naudu, lai kaut kur nekurienē

20.marts Atbildēt

Ko darīt Latvijai šajā pasaules mēroga jezgā ? Šajos ,,neatkarības ,, gados latvieši demogrāfiskās katastrofas priekšā. Ar šo katastrofu valdība ,,sekmīgi,, cīnās slēdzot slimnīcas un skolas , ko dēvē par reformām un optimizāciju. Aktuāls ir ,,zaļais,, kurs , kur nedrīkst pieskārties kūdrai , jāierobežo ganāmpulks , dēļ tā ka no zarnu trakta govīm izlūst gāzes . Aplamību tik daudz , ka sesam aprakti no to smacējošo kalna un nespēkā nīkstam zem tā.

20.marts Atbildēt