Komentāri: Vitālijs Portņikovs: Ja Kremlī tiks pieņemts lēmums konfliktēt ar NATO, tad Latvija būs pirmais upuris

Komentē 29

Karu gaidam,gaidam..

20.marts Atbildēt

Nelasīju principā. Vai tiešām Neatkarīgā nevar sameklēt NEATKARĪGUS ekspertus, ka jārunā ar zeļenska propogandonu (kremļa solovjova amata brāli), kurš ukraiņu tautai(un taagad arī mums) kar makaronus uz ausīm? Varbūt vēl arestoviču uzaicināsiet? Taču cilvēks par 180 grādiem domas ir mainījis... Galu galā ir taču blogeri, kuriem var ticēt - Larionovs, Ļubarskis, Vellers!

20.marts Atbildēt

Iesaku tomēr palasīt. Jau kādu laiku sekoju šim ekspertam YouTube un uzskatu, ka viņš ir viens no nedaudzajiem, kuros ir vērts ieklausīties. Nu vismaz krievvalodīgajā vidē noteikti.

20.marts Atbildēt
EDGARS > valdis.6427ffeda4c11

Tieši tā, ar piebildi - vajag saprast. Mūsu eksperti jau 2015.g. saprata, ko šie arestoviči, portņikovi u.c. vadātāji vēlas panākt - "Viens no svarīgākajiem instrumentiem, kurš tiek izmantots, lai pakļautu sabiedrību, ir pārliecināšana, ka pretošanās ir bezjēdzīga, sarunā ar aģentūru BNS sacīja Nacionālās aizsardzības akadēmijas Drošības un stratēģiskās pētniecības centra direktors Jānis Bērziņš." Drošības eksperts: sabiedrību pārliecina, ka pretošanās ir bezjēdzīga (sargs_lv, 2.03.2015)

20.marts Atbildēt
Valdis > edgars

Vēlreiz, palsi citus Portņikova komentārus. No Arestoviča viņs atšķiras kā diena no nakts.

20.marts Atbildēt
EDGARS > valdis.6427ffeda4c11

Mūsu eksperti jau 2015.g. saprata to, ko Arestovičs tikai 2022.g., tāpēc pašlaik vairs nesēž "tupikā", bet brīvi pārvietojas un brīvi raksta. Toties Kijevā sēdošie arestoviči, portņikovi, podoļaki, gordoni u.c. šovmeņi, kuriem vēsture vairs daudz laika nav atstājusi, tagad saprot vienīgo iespēju - ievilkt Eiropas Savienību konfliktā, kaut vai ar atomieroču izmantošanu.

20.marts Atbildēt

Cik ir bijuši Latvijas valdības un vai Latvijas specdienestu pamaksāti un pasūtīti hakeru uzbrukumiokupantijai? Necik, toties Latvijai uzbrūk nepārtraukti, un milzīgos apjomos. Cik ir Latvijas valdības un vai Latvijas specdienestu pasūtīti un apmaksāti uzrakstīti pret okupantiju naidīgi komentāri soctīklos? Neviena, toties Pret Latviju latviešiem milzīgs apjoms. Nevienai NATO valstij nekādu karu nevajag, Toties okupantijai vajag. okupantija nav upuris, bet gan agresors.

20.marts Atbildēt
Valdis > edgars

Kas tie tādi "mūsu" eksperi ? No tava priekšnieku kantora?

20.marts Atbildēt

Manuprāt samērā sakarīga intervija bet tomēr.

Vai Putins grib atjaunot padomju impēriju bijušās PSRS teritorijā? Kāpēc tādi novecojuši termini. Putins runā par krievu pasauli un ja kaut kur tiek uz plauktiņa kā konfekte izlikts krievu pasaules gabaliņš brīvai paņemšanai tad protams ka Putins centīsies to paņemt un apēst, tas ir pievienot Krievijai. Nu kā ar Ukrainu. Minskas sarunu neizdošanās vismaz pusi Ukrainas izlika uz plauktiņai brīvai paņemšanai. Protams ka Putins uzreiz klāt un nesaprot kāpēc viņam nedod to kas izlikts paņemšanai. Bijušās PSRS teritorija te pat nespēlē nekādu lomu. Visur kur krievu pasaule būs izlikta paņemšanai tādi kā Putins centīsies paņemt. Tikai loģiski.

Ja Latvija brīvai paņemšanai "izliks" piemēram Latgali tad skaidrs ka Putins apdomās vai vajag, un ja vajadzēs tad paņems, bet ja ir Latvija NATO tad vienalga taču, mēģināt taču var jebkurā gadījumā. Kā saka, popitka ne pitka. Tā ka te viss atkarīgs kā Latvija sevi izliek pasaulē, kā brīvi ņemamu vai kā saka, tikai apskatīšanai bet ne ņemšanai. Daudzi tagad strādā uz to lai Latviju uz plauktiņa tiešām izskatītos kā ņemama, tas ir ar problēmām kas atrodas ārpus cilvēcisko vērtību rāmjiem.

20.marts Atbildēt

IMIK arī strādā uz to, lai Latvija būtu ņemama. Nu ta vismaz izskatās, no viņa daudzajiem komentāriem NRA.

20.marts Atbildēt
IMIK > valdis.6427ffeda4c11

Komentāri ir štr..s, tie ir atsevišķi viedokļi. Bet kurš noliegs ka Latvijā rusofobija bieži vien skan no tribīnēm, ka Latvijā publiski izskan aicinājumi divkopienu valsti ar likuma palīdzību pārtaisīt par vienas kopienas valsti un taml.. Vai Latvijā cilvēcisko vērtību skala vienmēr tiek stingri turēta cilvēciskos rāmjos? Manuprāt ka absolūti nē.

20.marts Atbildēt
Valdis > imik

Daudz dažādu apgalvojumu, bet doma pilnīgi nesaprotama.

20.marts Atbildēt

Par vienošanos kas tika noslēgta ļoti ilgi pirms Minskas vienošanās, kur Ukraina atsakās no atomieročiem, bet okupantija garantē Ukrainas teritoriālo integritāti, neko neesi dzirdējis, vai negribas dzirdēt. Okupantija nav upuris, bet agresors. Aizmirsi, kā 2014 gadā Ukrainas teritorijā iegāja un sāka šaudīties okupantijas armija bez pazīšanās zīmēm, par zaļiem cilvēkiem gribējās aizmirst, ne ko?

20.marts Atbildēt

Jā, sakarīgs tas Portņikovs! Neko jaunu, nezināmu nepateica, bet arī muļķības nesarunāja, kaut nebilda ne vārda, ka Pūķina Krievija sabruks ekonomikas dēļ. Krievijas politika izmainīsies tad, kad KF sabruks ekonomika! Un tā sabruks, neizbēgami! Ukraiņu malači, ka sāk iznīcināt KF naftas pārstrādes rūpnīcas, elektro līnijas, gāzes vadus, utt.. Te ir panākumu atslēga, ne frontē. Par Ķīnu, desmitniekā! Ķīna sajūsmā par Krievijas novājināšanos, vienkārši sajūsmā, jo vājāka Krievija, jo labāk! Ne tikai Latvija priecājas, bet arī Kazahstāna, Armēnija, Azerbaidžāna, utt. Kā vakar kvieca ebrejs Solovjovs Krievijas TV par Krievijas naftas bāžu spridzināšanu, nenopriecāties! Tā turpināt! Latvijai gan pierobeža jānomīnē, lai varētu atkauties no KF ekonomikas bēgļiem, tur drīz sāksies veļikoje smuta.

20.marts Atbildēt

Uzbrukums - tā ir labākā aizsrdzība. Vaai a.god. sapra to pašu ko K.Kariņš? Ja Ramšteinas sanāksmē tiks pieņemts lēmums tieši konfliktēt ar RU, tad......"K. Kariņš: Eiropas Savienībai strauji jāvirzās uz priekšu ar paplašināšanās procesu" (Ārlietu ministrija , 19. martā, 2024.)

20.marts Atbildēt

Neviens ar okupantiju nekonfliktē, jo nevienam tas, uz gala, nav vajadzīgs. Tā ir okupantija, kura nespēj bez naida pret citām tautām, tā ir okupantija, kura nespēj bez kara, lai novērstu uzmanību no iekšējām problēmām, un vara lai saglabātu kontroli pār tautu, tā ir okupantija, kura pārmīzuši, un tādēļ vajag buferzonas, līdz izdevīgākām priekš aizstāvēšanās ģeogrāfiskajām īpatnībām. Neskaties solovjov TV, simonjana production un medvedjev show, tas nenāk par labu tavām smadzenēm. Kacapi nav nekādi upuri, un misijas nesēji, nav nekādi atbrīvotāji, bet okupanti.

20.marts Atbildēt
IMIK > kain.vainl.btdihs

Kurš ar kuru konfliktē? Kā saka, labs jautājums. Jāņem vērā ka Nirnberga par Ukrainas notikumiem vēl nemaz nav bijusi, tātad neviens to tā nemaz nevar zināt. Bet ja būs, tad kas zina kam par labu tā lems.

20.marts Atbildēt

No kurienes ir jānoveļās? Ar Mēnesi te būs par maz. Šajos platuma grādos dzīvojošajiem, izņemot okupantus un noderīgos idiotus, ar glupībām neapmānīt. Hāga vai Nirnbrga, bet uz apsūdzēto sola sēdēs okupanti, ne ukraiņi. Savu valsti pret okupantiem aizstāvēt nav noziegums. Pasaciņas par ļaunajiem ukraiņiem, kuri savus iedzīvotājus slepkavoja desmit gadus, var neļurināt. Tiem kam nav zelta zivtiņas atmiņa, tie atcerās okupantu armijas pārstāvjus ar noņemtām pazīšanās zīmēm, kuri iebruka Krimā un to okupēja, un pēc tam sāka šaudīties Luganskas un Doņecas apgabalos, pirmie artilērijas un raķešu triecieni tieši tika raidīti no okupantijas teritorijas. Nu nesanāks okupantus par upuriem pataisīt, viņi ir agresori, un noziedznieki, kuri spīdzina, izvaro (tais kaitā arī bērnus, sievietes visos vecumos, un vīriešus), un slepkavo. Visi atcerās, kā okupanti šāva pa zaļajiem koridoriem.

20.marts Atbildēt
IMIK > kain.vainl.btdihs

Kamēr nav bijusi taisna tiesa neviens neko nevar zināt.

20.marts Atbildēt

Visa veida šādas publikācijas ir tautas musināšana un tikai. Neviens psihiatrs, psihologs, astrologs, kur nu vēl politiķis vai žurnālists nevar pateikt, kas notiek slimā pūķina galvā. Tāpēc šādi izdomāti scenāriji ir pupu mizas. Varbūt pietiek biedēt tautu ar visādīem pesimistiskiem scenārijiem. Kas būs,,kā būs to nezin pat pats pūķins, kas ienāks prātā to centīsies īstenot( garīgi nepilknīgs viņš ir).

20.marts Atbildēt

Nu bet kaut kādi scenāriji taču ir jāizskata, vai ne?

Kaut kā jau tas atrisināsies, un, domāju ne jau krievijas labā. Satrauc vienīgi Rietumu naivums, krievi paraudās un viņi tiem galviņu paglaudis.

20.marts Atbildēt

Neko nevar paredzēt, jo situācija katru dienu mainās. Vienu dienu karā līderos ir Krievija, jau nākamo dienu Ukraina uzbrūk krievijai, tās teritorijā. Vienu dienu dalibvalstis nesūtīs karavīrus uz ukrainu, nākamjā dienā daži sāk apspriest sūtīšanu utt. Putina ir savi plāni attiecībā uz kara gaitu taču ārējie faktori, visu var izmainīt. Provokācijas un nomelnošanas kampaņas tāpat dara savu. Mūsu situācija tāpat nav viennozīmīga, nevienu dienu LV neļauj aizmirst Putinam par savu naidīgo nostāju attiecibā pret krievu pasauli.

20.marts Atbildēt

Si vis pacem parabellum. Nav avriantu, ja blakus ir agresīva, naidīgi noskaņota okupantija. Viskaut ko var sagaidīt. Jābūt gataviem.

20.marts Atbildēt

Vai vajag " Publiceet " katra Divanaa Pirdeja in Panikas celeja Viedokli :( ? Kads uzbrukums NATO, nopietni :( ?

20.marts Atbildēt

Latvija ir vienīgā Baltijas valsts, kas saņēmusi finansējumu munīcijas ražošanai. Kad sāks? (jauns_lv) Nopietna naudiņa jāsāk apgūt, tāpēc vajag publicēt "trauksmes cēlāju" paziņojumus. Tad būs labi gan "sašam, gan pašam" jeb "roka roku mazgā, abas treknas".

20.marts Atbildēt
Valdis > edgars

Kāpēc vajag publicēt kadus paziņojumus, ja naudiņa jau saņemta?

20.marts Atbildēt

Sveiki mazliet palasīju ..Ja varu uzrakstīt savu viedokli Bet tas nebūs ļoti precīzi uz viņa domām Nezinu ko viņš cenšās panākt LATVIJA ir NATO cik var tik palīdz Un ir vēl citas aktivitātes Kamēr nebūs beidzies karš Tikmēr KRIEVIJA neko citu neuzsāks Nav KRIEVIJAI tik daudz resursu lai karotu ar NATO ES UN VĒL UKRAINU Tas ir tāda VIZIJA .. Un protams ka ir iespēja ka vis beigsies Jā KRIEVIJA ir kopā ar ĶINU

IRANU Un vēl ZIEMEĻKOREJU Un vēl citi arī tās sankcijas nedarbojas Bet protams karš ir SLIKTI Kas tagad iegūst iegūst tie kas ražo ieročus To var pat internetā paskatīties visu laiku visi ved dažādus ieročus lai tos izmēģinātu Un vēl jauni vīrieši tiek nogalinātiTad viņš raksta nu nepreizības Putins iešot karot ar GRUZIJU Nē tas nebūs AR AZERBAIDŽANU Nu tas ir galīgi garām Tie ir musulmaņi KRIEVIJA draudzējās ar MUSULMAŅIEM Viņi ir ļoti daudz Un viņi arī klusi un mierīgi palīdz KRIEVIJAI Tie HUTIEŠU nemernieki kas viņi un no krienes uzradās Tas KUNGS ir sarkstījis NEPAREIZĪBAS Nobeigumā tā nav sīka analīze Un tas ir mans personīgais viedoklis Es esmu pret jebkāda veida karu Un galvenais ka tagad tiek sabiedrība kultivēta doma ka karot esot labi Tas gan ir muļķība...

20.marts Atbildēt

Nu un kas no tā, ka tu esi pret jebkādu karu?

20.marts Atbildēt

Rietumiem nav izvēles! Viņi pieļāva NATO paplašināšanos uz austrumiem. Viņi ir uzņēmušies saistības par Baltiju un lieliski saprot kāds būs nākotnes scenārijs. Ja viņi gļēvi ļaus Ukrainai zaudēt, tad nākamais konflikts jau būs HATO teritorijā ( lasi Baltijā) Kur likties? Izvēles nav! Būs vien jāstutē Ukraina. Tāpēc jau uzvirmoja sarunas par Ziemeļu kara scenāriju Ukrainā lai viss beidzās ar mieru. Bet nekā. Ukraiņi parādīja pigu..nevajag viņie šādu risinājumu!

21.marts Atbildēt