Komentāri: Latvija iztukšojas – vai situāciju var izglābt reemigrācija un ukraiņi?

Komentē 17

Izlabojiet virsrakstu, "žurnālisti"...

15.aprīlis Atbildēt

Kā Latvijā var iztukšoties? Tas ir latviski pareizi teikts? Manuprāt ne.

15.aprīlis Atbildēt

Latvijas lielākā problēma ir tas, ka viss, galvenokārt koncentrējas ap Rīgu. Visi tikai pļāpā, bet situāciju mainīt negrib. Taču būtībā tas ir vienkārši. Jābut tā, jo tālak no Rigas, jo vairāk dažadu privelēģiju, atlaižu, palīdzības. Lielāki platību maksājumi, lielākas nekustāmā ipašuma nodokļa atlaides, mazāki uzņēmēju nodokļi, lielākas algas skolotajiem un ģimenes ārstiem u.t.t.

Attīstam reģionalos centrus, atveram lidlauku Daugavpilī. Latgalē izvierojam vairāk bruņoto spēku struktūru. Izdarīt var visu, ja ir gribēšana, taču, rādās, ka Rīgā visus viss apmierina.

15.aprīlis Atbildēt

Žetons, desmitniekā!

15.aprīlis Atbildēt

Muļķības ,viņiem nav dzīvokļu , atbrauc kad laba alga un zema īre , aizbrauc kad liela īre , dzīvokļus nepērk , ārzemēs īres un algas ir samērīgai bet ne mums , ja kādam ir dzīvoklis to tur tukšu kamēr pašvaldība atņem .

15.aprīlis Atbildēt

Esošā administratīvā reforma, protams, uzlaboja situāciju, taču ne līdz galam. Ir jāizklausa iedzīvotāji, bet ne vienmēr vajag iet viņu pavadā. Gribēt jau var visu ko. Piemēram, es gribētu, lai seit viss būtu kā Luksemburgā, bet...

Tāpēc, varbūt, kādreiz pateikt tiem matu skaldītājiem, būs šitā un viss! Tas tiem Pierīgas dalītajiem.

Tāpat ar to Varakļānu novadu, kas ir Latgalē. Nu pievienojiet viņiem Barkavu, kas arī ir Latgale, mazliet paplašiniet novada robežas līdz Malupītei un, lūk, jums normāls latvisks Latgales novads.

Bet es gribu to, es gribu šito...

15.aprīlis Atbildēt

Tur var pa 1/3 noīrēt istabiņu , paliek daudz naudas citām .Pie mums īres tirgū mazu istabiņu nav viegli pa 300 eiro nu tad vajag vēl ,600 nu teorētiski jau pietiek . Nu nezinu ja būtu mazās istabas pa 200 eiro .Vispār vainīga šī proporcija .

15.aprīlis Atbildēt

Pie tā ir vainīga Magones un citi kam ir dzīvokļus un to tur tukšu tas ir raksturīgs turīgiem Latviešiem .Bērni pēc 18 nedzīvo ģimenē bet īrēt dzīvokli nav viegli .Tas ka vairākas ģimenes dzīvoja 2 istabu dzīvokli vairs nenotiek tas notika 80 gados , tāpēc tik dārga īre .

15.aprīlis Atbildēt

Bez šaubām tie kas aizbrauc gados būtu varējuši nopirkt lētu dzīvokli taču to bija grūti un tas ka īres cenas celsies to nesaprot latvietis , tagad tas ir dārgi . Pašvaldības varētu izīrēt pašvaldības zemi uz 50 gadiem pa lēto lai būve nelielas mājas tad palīdzētu godkarigiem latviešiem . To ko izdomā valdība ir biezo muļķu stulbums pilnīgs pārsvarā , Dzērošiem tipiem kas dzīvo ārzemēs varētu istabiņu komunslaja dzīvokli pa lēto iedot

15.aprīlis Atbildēt

Ārzemju latviešiem vajag lētus dzīvokļus vai zemi jo ir mazliet dīvaini .Ļāva ciematā pie pilsētas ir tukši dzīvokli jo tad kad bija dzīvokļa cenā 3 tūkstoši latu tad ārzemju latvieši atteicās no mantojumiem jo esot kauns tik lēta dzīvokli , ja kāds pateiktu ka pēc 10 gadiem tie dzīvokli maksas 23 tūkstoši dabūtu no ārzemju latvieša pa galvu , Pirms ,10 gadiem visi dzīvojošie varēja nopirkt lētu dzīvokļi no 2 tūkstoši līdz 10 pat Rīga lētu to viņi apzināti nedarīja

15.aprīlis Atbildēt

Pirms 10 gadiem un agrāk ārzemju latvieši atteicās no dzīvokļiem tos turēja tukšus , tagad ir dārgi īrēt jo labi darbi ir bet dzīvokļu īre ir dārga , atkal valdība vainīga

15.aprīlis Atbildēt

Palīdzet vajag jauniešiem kuriem grūti dabūt dzivokli

15.aprīlis Atbildēt

Stulbakie latvieši 100%dzivo šodienā , cenu svārstības ģenētiski nesaprot , tāpēc pakåš dzīvokļus , Savs dzīvoklis mēnesī izmaksā 120 eiro tāpēc paliek Latvijā to viņi nesaprot , vispār . Lēti municipālie dzīvokli noderētu .

15.aprīlis Atbildēt

Cilvēki esot 4 tipi , tie kas dzīvo pilnīgi izsapnota nākotnē , piemēram komunisma īpaši krievi tāpēc tic ...., un strādīgs tips kas tic tagadnei un pilnīgi ignorē nākotni ,līdz planpratibai .

15.aprīlis Atbildēt

Ja ārzemju latvietis nopirks dzīvokli un iznāks krīze to neizīrēs bet pametis ,

15.aprīlis Atbildēt

Daudzi ir dzīvojuši blakus ārzemju latviešu pamestiem dzīvokļiem pat 10 gadus .

15.aprīlis Atbildēt

Gundega!

Pārtrauc dzert un pamēgini sakarīgi noformēt domu.

Vienā komentārā.

15.aprīlis Atbildēt