"Maxima" paplašina darba iespējas pilngadīgiem jauniešiem

Lai veicinātu iedzīvotāju ekonomisko aktivitāti un labklājību, “Maxima Latvija” vasaras periodā piedāvā darbu jauniešiem vecumā no 18 gadiem modernākajos un lielākajos “Maxima XXX” formāta veikalos Rīgā. Abpusējas intereses gadījumā pēc vasaras iespējams arī turpināt darbu ilgtermiņā. Jauniešiem ir iespēja pieteikties uz tādām vakancēm kā kasieris, zāles darbinieks un pārdevējs.
10.06.2021. Publicitātes materiāls Abonē digitālo avīzi Neatkariga.lv bez maksas
 
©Publicitātes foto

“Vasara ik gadu ir viens no dinamiskākajiem periodiem mazumtirdzniecībā, kad cilvēki laika pavadīšanu iekštelpās nomaina uz atpūtas mirkļu baudīšanu dabā, tādējādi biežāk apmeklē arī veikalus, lai iegādātos piknikam nepieciešamos un vasaras sezonā iecienītos produktus. Tas rada nepieciešamību pēc papildu darbiniekiem, it īpaši Covid-19 apstākļos, kad jānodrošina ātra, droša un ērta klientu apkalpošana. Lai veicinātu jauniešu labklājību šajos ekonomiski izaicinošajos apstākļos un sniegtu iespēju pašiem gūt savus finansiālos līdzekļus, nodrošināsim jauniešiem stabilas darba vietas “Maxima” veikalos. Topošie “Maxima” darbinieki var rēķināties ar stabilām sociālām garantijām, plašu darbinieku labumu grozu un būt daļai no vadošā mazumtirdzniecības līdera Latvijā,” stāsta Gunita Ķiesnere, “Maxima Latvija” personāla vadības direktore.

Publicitātes foto

Jaunieši, pievienojoties “Maxima” kolektīvam, saņems stabilu atalgojumu, sociālās garantijas, kā arī būs pieejams plašs labumu grozs, kas ietver bezmaksas ēdināšanu, apmācības veiksmīgai darba uzsākšanai, apmaksātas studijas (darbiniekiem ilgtermiņā), iespēju piedalīties dažādos semināros un apmācībās, kā arī citus labumus. Obligāta prasība jauniešiem papildus vēlmei apgūt jaunas prasmes - saņemta pamatizglītība jeb pabeigtas 9. klases.

Strādājot “Maxima” veikalos, jauniešiem būs iespēja apgūt mazumtirdzniecības nozares darbības pamatprincipus, iepazīt veikala ikdienas procesus, attīstīt saskarsmes un komunikācijas prasmes, uzlabot spējas pielāgoties mainīgām situācijām, kā arī gūt praktiskas iemaņas, veicot kasiera, zāles darbinieka vai pārdevēja pienākumus.

“Maxima” sadarbībā ar Nodarbinātības valsts aģentūras izstrādāto programmu, arī šogad piedāvāja darba vietas jauniešiem vecumā no 15 līdz 18 gadu vecumam 53 uzņēmuma veikalos 27 Latvijas pilsētās. Interese ir liela, tādēļ visas šīs vakances jau ir aizpildītas.

Vairāk informācijas vakances.maxima.lv

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā