Komentāri: Anda Čakša: Pilnīga pāreja uz mācībām latviešu valodā šī gada 1. septembrī nenotiks

Komentē 9

Neesam gatavi!!! Nevaram, jo nav kas māca latviski!

Bet visus šos gadus taču pēc papīriem jau mācīja latviski?

Bet tikai formāli. Vai kādam par to nav jāatbild?

Un vai latviešim sovjetu laikos kāds vispār prasīja, vai tu māki un vari runāt krieviski? Vienkārši bija jāmāk. Fakts.

Kārtējo reizi absurda teātris.

P.S. Zināju vienu vīru, kurš no agras jaunības dzīvoja Latvijā, jeb LPSR. Ar divām augstākajām izglītībām. Nu jau zem zemes tepat Divzemītē. Bet latviski vispār nerunāja. Vai krievvalodīgie ir mazliet nepilnīgi? No valodu apguves viedokļa? Jeb tā ir vienkāŗši lepnība un nekaunība?

7.marts 2023 Atbildēt

viņas nosauktās problēmas zin katras skolas sētnieks... no ministra gaida risinājumus nevis žēlu īdēšanu un taisnošanos.

7.marts 2023 Atbildēt

Kad beidzot sapratīs, ka ministrs nevar būt jebkurš attiecīgās partijas deputāts. Šeit ir spilgts piemērs! Cilvēks, kurš absolūti neorientējas izglītības

Sistēmā, nodara drausmīgu ļaunumu gan tautai gan valstij! Visa šī politika par skolu slēgšanu ir absolūti pretvalstisks pasākums!

7.marts 2023 Atbildēt

32 gadus pārejam uz valsts valodu, bet vēl neesam pārgājuši. Kad gribas par ministri, tad sola mācības valsts valodā. Kad tiek par ministri- tad ku-kū, nebūs nekādas mācības valsts valodā . Un tā mums tā vienīgā valsts valoda- latviešu- nebūs nekad, jo vajag taču klausīt tos, kuri nekad pat nav domājuši par latviešu valodas mācīšanos- krievus.

8.marts 2023 Atbildēt

Bet kam tas nebija skaidrs, ka pedagogu trūkuma dēļ nekādas pārejas notikt nevarēs ne šogad, ne nākamā. Un tas viss pateicoties covid afērai, jo norādījums ir, ka bez "aitu" potes bērnus mācīt nedrīkst, tādēļ arī šodien bez tās skolā nevienu nelaiž, bet piesaista personas bez pedagoģiskās izglītības (studentiņus un citu profesiju pārstāvjus) , kas pēc būtības ir izglītības sistēmas apzināta degradēšana.

9.marts 2023 Atbildēt

Nelasīju VISU to GARI GARO interviju. Varu pateikt tikai VIENU : Čakšas kundze ! Aizbrauciet uz Kanādu ,ASV un pajautājiet TUR LATVIEŠU EMIGRANTIEM ! Kāpēc viņu bērni BEZ JEBKĀDĀM "sākumskolām" gimenē līdz 7 gadiem-PIRMAJAI SKOLAS DIENAI NEVIENU VĀRDU NEZINOT ANGLISKI,jo mājās runājuši TIKAI LATVISKI,BEZ PROBLĒMĀM divos mēnešos ir iekļāvušies skolēnos-KĀ VISI - ANGĻU VALODĀ !!! Beidziet te runāt MUĻĶĪBAS par nespēju bērnam SKOLĀ—1,klasē APGŪT LATVIEŠU VALODU !

9.marts 2023 Atbildēt

P.S. Ka'di te "speciālie pedagogi" vajadzīgi ??? Vai tad tagad 1.klasē LATVIEŠU SKOLĀS TO TRŪKST??? Dzird tik ,ka SKOLĒNU TRŪKST,ka jāslēdz pamatskolas SKOLĒNU TRŪKUMA DĒĻ,nevis skolotāju-pedagogu.

9.marts 2023 Atbildēt

Es dzīvoju Nīderlandē un vai šodien esmu laimīga sieviete? Es teicu sev, ka es ieteiktu jebkuru aizdevēju, kas varētu mainīt manu un manas ģimenes dzīvi ikvienam, kurš meklē aizdevumu. Ja jums ir nepieciešams aizdevums un esat 100% pārliecināts, ka atmaksāsit aizdevumu, sazinieties ar viņiem šodien pa e-pastu: lapofunding960@outlook.com

11.marts 2023 Atbildēt

Būtu kas māca, ja būtu cienīga alga. Amatpersonas izvirza mērķus, bet kad jāmaksā par tiem, tad pīkst un čīkst, ka naudiņa nav- ja maksāsim jums, tad nepaliks mums.

12.marts 2023 Atbildēt