Komentāri: Pasaules universitāšu reitingā Latvijas augstskolām rezultāti aizvien bēdīgāki

Komentē 10

Vai vispār ir kaut viens rādītājs, kur mēs nebūtu pēdējās vietās?

3.oktobris 2023 Atbildēt

Daudz šādu rādītāju... :((((( piemēram, novēršamo nāvju skaita ziņā esam pirmajās vietās Eiropā, zīdaiņu nāvju skaita ziņā esam pirmajās vietās, nevienlīdzības rādītājā esam pirmajās vietās, tā, ka nevar teikt, ka visur esam pēdējie, daudz kur esam arī pirmie...... :(((((((((

3.oktobris 2023 Atbildēt

Pats par sevi ir saprotams, ka agrāk vai vēlāk dzīvi 4. maija republikā skaidros kā fundamentāli nevērtīgu dzīvi kriminālā pseidovalstī. Stāstīs par tagadnes nelietībām, zādzībām, noziegumu brīvību, atsacīšanos no valsts suverenitātes. Stāstīs par rindām slimnīcās, par zagļiem un korumpantiem valsts pārvaldē. Par to, ka cilvēki bariem muka uz ārzemēm, jo nespēja dzīvot Latvijā…

3.oktobris 2023 Atbildēt

Silva, tās valstis, kuras ir pirmrindnieces dažādās zinātnēs, nav nekad piedzīvojušas padomju okupāciju un tās destruktīvo iedarbīju pusgadsimta garumā. Kamēr citas valstis saņēma Lendlīzi 2. pasaules kara laikā, te Latvijā mūsu rūpnīcu aprīkojumu izmarodierēja padomju krievijas armijas karavīri. Kamēr citās valstīs īstenoja Maršala plānu pēc 2. pasaules kara, tikmēr maskavas kremļa komunisti dzīroja un barojās uz latviešu tautas rēķina. Pirms kritizē Latviju, aplūko vēstures ritējumu pasaules kontekstā. Iemācies novērtēt to, kas tev jau ir.

5.marts Atbildēt

Starp citu, tieši izglītības ministrija ir uzskatāms piemērs, ka Latvijā nonākšanu amatos veicina nevis profesionālisms, bet politiskā pārliecība- ministre, kuras vienīgā saskare ar izglītības jomu, ir trīs bērnu audzināšana, un parlamentārā sekretāre, kuras vienīgā saskare ar izglītības jomu ir tas, ka viņa ir studējusi, toties abas ir kvēlas Vienotības pārstāves... un šādas "speciālistes" šobrīd vada izglītības jomu. Valsts degradējas ģeometriskā progresijā, par ko vēl šeit brīnīties?

3.oktobris 2023 Atbildēt

Par ko Jūs brīnieties? Piemēram, Franklins Delano Rūzvelts par kādu politiķi reiz esot teicis sekojošo: "He may be a bastard, but he's our bastard.” Tieši pēc šī principa pašlaik tiek sadalīti amati arī Latvānijā!

3.oktobris 2023 Atbildēt
viesis > vova.the.vagabond

Rietumos pret to vēl ir kaut kāda aizsardzība. Latvijā nav vispār. Ja kādreiz sabiedrība vēl šausminājās par Šlesera "šoferu dēliem", tad šodien Vienotības paspārnē lojalitātes un blata princips amatu piešķiršanā ir kļuvis par noteicošo. Kādam varbūt liekas, ka tas ir forši, jo viņi taču "ir savējie", bet īstenībā tas ir kā vēzis, kas saēd valsti no iekšpuses...

3.oktobris 2023 Atbildēt

“Rietumos pret to vēl ir kaut kāda aizsardzība. Latvijā nav vispār…”

……………………..

Neticu! Paskatieties, kādi kropļi pašlaik ir pielikti pie Rietumu politikas stūrēšanas! Skatoties uz viņiem nevar saprast, ko darīt ─ raudāt vai smieties!

3.oktobris 2023 Atbildēt

Latvijā zemās dzimstības dēļ trūkst studentu, pasniedzēju, skolēnu, skolotāju. Ķebabu tirgotāji no eksotiskajām valstīm Latvijas augstskolu reitingus nepacels.

31.oktobris 2023 Atbildēt

Nevajag novērtēt par zemu Latvijā sniegto augstāko izglītību. Ir jāpriecājas, ka Latvijā tiek nodrošināts plašs studiju programmu loks dažādās zinātnēs. Ir jāmāk novērtēt to, kas jau ir.

5.marts Atbildēt