Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Izklaide

Mūzikla "Les Miserables" zvaigznes Juris Vizbulis un Annija Putniņa atkal satiekas Ķīpsalā

Decembra beigās uz Ķīpsalas skatuves mūzikā atkal satiksies iemīļotie dziedātāji Juris Vizbulis un Annija Putniņa. Šī būs pirmā reize, kad mūzikla Les Misérables galveno lomu tēlotāji atkal sadziedāsies pēc šī mūzikla smeldzīgajiem mīlas duetiem, tikai šoreiz jautrā un populārā Ziemassvētku dziesmā.

“Rīgas Ziemassvētku koncerta” apmeklētāji varēs baudīt ne tikai dažādas iemīļotas Ziemassvētku dziesmas, tostarp arī kopīgi dziedāto dziesmu par ziemeļbriedi Rūdolfu (Rudolph, the Red Nosed Reindeer) Annijas un Jura izpildījumā, bet arī vēl kādu pārsteigumu, kas top speciāli šim koncertam. Tā kā šajā Rudolph, the Red Nosed Reindeer aranžējuma vidusdaļā ir diezgan liels orķestra solo, tad Juris Vizbulis un Annija Putniņa ir solījuši arī uzdejot.

Iemīļotais, jaunais dziedātājs Juris Vizbulis, kas labi zināms ar lielisku vokālo sniegumu Latvijā iestudētajos pasaulslavenajos mūziklos “Les Misérables”, “Vestsaidas stāsts”, “Jāzeps un brīnumraibais sapņu mētelis” un citur, tagad aizkustinās arī Ziemassvētku koncerta klausītāju sirdis. Šobrīd Jura mājas ir Londonā, kur viņš savu vokālo talantu spodrina Londonas Karaliskajā mūzikas akadēmijā. Tādēļ koncerta klausītājiem būs iespēja klausīties īstu Vestendas un Brodvejas dziedājumu Jura Vizbuļa liriskā tenora izpildījumā.

Annija Putniņa jau pēc pirmās lielās skatuves lomas – Eponīnas mūziklā “Les Misérables” tika izvirzīta Lielajai Teātra balvai “Spēlmaņu nakts” nominācijā “Gada jaunā skatuves māksliniece”. Dzidrās un liriskās balss īpašniece Annija mācās Latvijas Mūzikas akadēmijas vokālajā nodaļā, dzied vokālajā grupā “Framest” un arī dažādos muzikālos projektos, sadarbojoties ar pazīstamiem popmūzikas, džeza un akadēmiskās mūzikas izpildītājiem.