Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Izklaide

“Prāta Vētra” raidījumā atklāsies aktierim Andžānam

© Publicitātes foto

Šo trešdien, 20. oktobrī, televīzijas “360TV” raidījumā "Pasaki to skaļi" vētraini aplausi skanēs ilgi gaidītiem viesiem - grupai “Prāta Vētra”.

Šī nedēļa vispār aizritēs “Prāta Vētras” zīmē - 21. oktobrī taču klajā nāk grupas jaunākais albums. Taču vēl līdz tam “prātnieki” būs skatāmi raidījumā “Pasaki to skaļi”, kur šoreiz līdzās Elīnai Fīrmanei vadītāja lomā iejutīsies aktieris Gints Andžāns - Lauris Reiniks uz laiku devies atpūtas braucienā uz Ameriku.

“Grupa “Prāta vētra” savā muzikālajā karjerā komentārus neprasa, taču viņu personības allaž cilvēkus interesējušas - vienlaikus ar savu atvērtību un sirsnību un tajā pat laikā ar noslēpumainības plīvuru apvītas. Elīnai un Gintam izdosies sarunā ar puišiem gan no sirds izsmieties, gan notraukt aizkustinājuma asaru, atceroties viņu grupas ģimenes pilnā sastāva piekto dalībnieku Mumiņu. Aizkustinoši būs Renāra Kaupera, Jāņa Jubalta, Māra Mihelsona un Kaspara Rogas izteiktie paldies vārdi gan pašu ģimenēm gan viens otram.

Puiši atcerēsies vairākus kopīgi piedzīvotus mirkļus, ļaus ieskatīties grupas pirmsākumos, sasniegumos un aizkulišu stāstos,” vēsta raidījuma anotācija. Un vēl - visi grupas dalībnieki par kaut ko nolēmuši teikt paldies tieši Jānim Jubaltam, bet, kas tas būs un par ko tas būs, tas pagaidām paliek noslēpumā.