Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Izklaide

Atsākas Roberto un Elīnas Fīrmanes stūrētā “Pasaki to skaļi” sezona

© Publicitātes foto

Jau no 8. februāra vakaros kanālā 360TV un arī internetā būs skatāma šova “Pasaki to skaļi” jaunā sezona. Atklāšanas raidījums būs sevišķi sirsnīgs un emocionāls, jo savu paldies Dainai Jāņkalnei adresēs Valdis Melderis.

Šovs “Pasaki to skaļi” jau sesto sezonu ir iemantojis skatītāju mīlestību, rosinot katram savā ikdienā teikt paldies, kas būtībā ir tik vienkārši. Sezonas garumā studijā pie šova vadītājiem Elīnas Fīrmanes un Roberto Meloni viesosies cilvēki, kas dalīsies savās pieredzēs un dzīves stāstos, atgādinot, ka katra iespēja vai aizvērtās durvis ir jauns sākums, kam vēl nebijušam. Šova veidotāji tic, ka pasakot skaļi paldies, mēs radām pasauli par kripatiņu labāku.

Pirmajā raidījumā Elīna Fīrmane un Roberto Meloni studijā sagaidīs žurnālisti, TV personību Dainu Jāņkalni un TV, radio raidījumu un pasākumu vadītāju Valdi Melderi. Abi viesi atklātā sarunā par dzīvi dalīsies stāstos un atmiņās par savu dzimtu. Daina un Valdis savā dzīvē ir saskārušies ar tuvinieka nāvi, kas ir bijusi sāpīga pieredze un atstāj savu nospiedumu. Melderis atsauks atmiņā arī notikumu, kurā viņš pats ir saticies ar reālām nāves bailēm. Bet par ko viņš vēlas teikt paldies Dainai Jāņkalnei?