Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Izklaide

Šovu “Balss maskā” šoreiz vadīs aktieris Andžāns

© Kaspars Filips Dobrovolskis

Straujiem soļiem tuvojas šovs “Balss maskā”, kura jaunā sezona pie TV3 skatītājiem nonāks jau 26. februārī. Dalībniekus atbalstīs jaunais šova vadītājs, ko skatītāji aizvadītajā sezonā iepazina Baltā vilka maskā – aktieris Gints Andžāns.

Skatītājus sagaida divpadsmit jaunas slavenības, kuru identitāte tiek rūpīgi slēpta un divpadsmit jaunas maskas - Šaha karalis, Briedis, Zilais pērtiķis, Naktstaurenis, Zaķis, Melnais krauklis, Vienradzis, Rudzupuķe, Astoņkājis, Laimes lācis, Torte un Sniegpārsla. Šova vadītājs, aktieris Gints Andžāns varēs ar dalībniekiem padalīties, kā šovā noturēties līdz finālam, jo viņš ir arīdzan aizvadītās sezonas uzvarētājs. “Ceru, ka visi drosmīgie, kas šosezon slēpsies zem maskām, darīs to tik meistarīgi, ka uzminēt neizdosies nevienam, bet patīkams pārsteigums novelkot masku būs visiem,” tā Gints Andžāns.

Desmit nedēļu garumā noslēpumainie šova dalībnieki pieskandinās skatītāju mājas ar krāšņiem priekšnesumiem un tērpiem. Divas maskas - Rudzupuķi un Laimes lāci, starp citu, gatavojis pašmāju multimākslinieks Kašers. To, kuras slavenības šoreiz paslēpušās zem maskām, būs jāatmin radošajai detektīvu komandai - Samantai Tīnai, Baibai Sipeniecei-Gavarei, Jānim Šipkēvicam un Jānim Krīvēnam.