Ceturtdiena, 2.maijs

redeem Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

arrow_right_alt Izklaide

Diona iedziedājusies angliski un kļuvusi skanējumā pieaugušāka

© Publicitātes foto

Ar jaunu dziesmu “Love You More”, ko var tulkot arī kā atzīšanos mīlestībā, klajā nākusi perspektīvā dziedātāja Diona. Singlam tapis arī stāstu paspilgtinošs videoklips.

Jāsaka, ka dziesma “Love You More” ir Dionai diezgan netipiska un ne tikai tāpēc, ka Diona iedziedājusies angliski - tā ir pārsteidzoši nopietna savā saturā un nobriedusi izpildījumā. Videoklipu veidojusi kompānija “371 Production”. Producents Bruno Rejs Corns par tā dziesmas attēlojošo stāstu ir lakonisks: “Videoklips ir veidots ar mērķi atspoguļot attiecības, kurās partneri nerunā viens ar otru. Neizrunātas tēmas un noslēpumi rada milzīgu un smagu bagāžu.”

Arī dziedātājas komanda uzsver šo attiecību tematiku: “Teju ikviens no mums kādreiz ir bijis attiecībās, kurās šķiet, ka ieguldies vairāk nekā otrs, bet patiesībā itin nemaz nav nozīmes tam, cik kurš mīl, jo svarīgi ir sarunāties vienam ar otru.”

“Visiem nav iespējams mīlestību mērīt pēc vienas mērauklas, taču, lai viens otru saprastu un izprastu, ir jāsarunājas. Brīdī, kad sākam domāt par to, cik ieguldām attiecībās, ka gribētos varbūt arī no otra saņemt atpakaļ vairāk vai tieši otrādi - rodas sajūta, ka pietiekami nespējam sniegt, ir pašam sevi jāpiebremzē, lai domas nelido ārpus rāmjiem. Tā vietā jāaprunājas ar mīļoto cilvēku, ir jābūt atklātiem, jāspēj uzticēties un runāt par jūtām,” skaidro Diona.

“Man dzīvē ir palaimējies - Dieviņš iedevis enerģiju, kas apkārtējiem reizēm šķiet pavisam nereāla, jo šķietami, kamēr citos ir viena, manī ir četras enerģijas baterijas,” stāsta Diona. “Līdzīgi arī attiecībās - es varu dot daudz, bet tajā pašā laikā daudz arī gribu atpakaļ, tāpēc es spēju ne vien pateikt, ka mīlu, mīlu vairāk un vēl vairāk, bet arī šīs emocijas izmantot radoši savās dziesmās, vēl vairāk radot šo emociju virpuli un dāvājot to arī citiem, kuri mani, visticamāk, sapratīs tieši caur dziesmu. Šī dziesma būtībā izskaidro visus manus zemapziņas procesus, kā es funkcionēju kā cilvēks un attiecībās. Un es ticu, ka tieši tāpat kā manās, arī ikvienās citās attiecībās ir mirkļi, kad abi var teikt: “Love you more”.”